corner left-topcorner right-top
BEAUTYPARTNER®
Intermediair Trainingen
corner left-bottomcorner right-bottom

Praktijkgerichte training

Beautypartner verzorgt diverse praktijkgerichte trainingen. Deze zijn voor iedereen toegankelijk voor iedereen die zich wil ontwikkelen in de cosmeticabranche.

Als je geselecteerd bent door Beautypartner heb je niet alleen de eer om te mogen werken voor luxe cosmeticamerken, maar je hebt ook nog eens het privilege om speciale branchetrainingen kosteloos of met korting ( deze zijn bij jouw contactpersoon op te vragen) te volgen zodat jij je nog meer kunt ontwikkelen in jouw vakgebied.
Je kunt hierbij denken aan sales- of merktrainingen maar ook heel praktische trainingen zoals een commerciële visagie of cadeau-inpaktraining.
Deze trainingen zijn ontwikkeld om de kennis van onze kandidaten en de wensen van onze opdrachtgevers perfect op elkaar af te stemmen!

Ontwikkel jezelf en kies een training uit onderstaand aanbod!

Tijdens de Cosmetic Sales I training doorlopen wij klassikaal het gehele proces vanaf binnenkomst klant in de parfumerie tot afrekenen en afscheid nemen van de klant. In rollenspellen simuleer je de verkoop.
Deze training is ideaal voor iedereen die onlangs gestart is als verkoper (in de cosmeticabranche) of juist voor diegenen die moeite hebben om een verkoop te realiseren.
Deze training is te volgen wanneer je reeds werkzaam bent, of binnenkort start met het werken, voor Beautypartner. Na afronding ontvang je een certificaat van de training Cosmetic Sales I.

Lees verder

Wanneer je binnenkort start in de cosmeticabranche volg je de First day training.
Tijdens deze training worden alle ins- en outs behandeld waar mee je te maken krijgt als je voor ons en onze opdrachtgevers gaat werken. Van outfit tot commerciële vaardigheden; alles komt aan bod in deze belangrijke introductietraining in de cosmeticabranche!

Lees verder

De vervolgtraining op Cosmetic Sales I is Advanced Cosmetic Sales II en hierin zullen jouw verkoopvaardigheden naar een hoger niveau gebracht worden.
Deze training is erop gericht je inzicht te geven in de mogelijkheden die er zijn om sturing te geven aan het koopgedrag van de klant, bezwaren weg te nemen en argumenten te geven waarom juist die producten geschikt zijn en de moeite waard zijn om aan te schaffen. Luisteren naar de klant staat centraal, maar ook het geven van een goed advies en het durven verkopen zodat je commerciële doelen, de zogenaamde 'targets' kunt behalen.
Niet het allerminst belangrijk komt “Hostmenship” ook aan bod gedurende deze training.
Deze training is te volgen wanneer je reeds geruime tijd werkzaam bent in de cosmeticabranche. Na afronding ontvang je een Beautypartner certificaat van de training Advanced Cosmetic Sales II.

Lees verder

Deze creatieve, gezellige maar vooral leerzame training is speciaal gericht op het inpakken van luxe cosmetica cadeaus. Deze inpaktraining wordt verzorgd in samenwerking met Plaisir d’Offrir.

Je leert hoe je strak en kundig kan inpakken, hoe je cadeaus met een lastig formaat toch prachtig kunt verpakken en een cadeau inpakken zonder gebruik van tape!

Verder bespreken we de ‘do’s en dont’s, creatief met cadeaupapier, lint, accessoires en nog veel meer! Deze training is speciaal bedoeld voor iedereen die in de parfumerie of cosmeticabranche werkzaam is of voor degene die het gewoon leuk lijkt deze vaardigheden te leren!

Tijdens de workshop Inpakken krijgt u ook nog commerciële tips & tricks. Want wist u, dat juist het smaakvol inpakken van cadeaus voor klanten een reden kan zijn om bij u terug te komen? Schrijf u daarom vandaag nog in! De workshop Inpakken is toegankelijk voor iedereen.

Let op: ben je reeds werkzaam voor Beautypartner dan krijg je een korting en betaal je slechts € 12,50!

Vraag om de kortingscode bij onze intercedenten via info@beautypartner.nl

Lees verder

Je leert in deze gespecialiseerde visagie verkooptraining hoe je klanten kennis kunt laten maken met de make-up producten van het merk waar je voor wordt ingezet, en hoe je deze -zonder dat het een opdringerig gevoel geeft- kunt verkopen. Het doel van deze training is om je te laten zien hoe je een goed, passend verhaal kunt vertellen, advies kunt geven en de klant op een leuke, maar effectieve manier stimuleert een aankoop te doen.

Lees verder

Tijdens deze training krijg je meer achtergrondinformatie over het merk Bulgari en word je geïnformeerd over het nieuwe heren parfum dat in september gelanceerd wordt. Deze training dien je bij te wonen om ingezet te kunnen worden voor de komende promoties!

De training zal ongeveer twee uur duren. Je kunt een voorkeur aangeven of je de ochtend- of middagtraining wilt volgen.

Lees verder

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP


BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl