corner left-topcorner right-top
BEAUTYPARTNER®
Intermediair Trainingen
corner left-bottomcorner right-bottom

Cadeau Inpaktraining

Deze creatieve, gezellige maar vooral leerzame training is speciaal gericht op het inpakken van luxe cosmetica cadeaus. Deze inpaktraining wordt verzorgd in samenwerking met Plaisir d’Offrir.

Je leert hoe je strak en kundig kan inpakken, hoe je cadeaus met een lastig formaat toch prachtig kunt verpakken en een cadeau inpakken zonder gebruik van tape!

Verder bespreken we de ‘do’s en dont’s, creatief met cadeaupapier, lint, accessoires en nog veel meer! Deze training is speciaal bedoeld voor iedereen die in de parfumerie of cosmeticabranche werkzaam is of voor degene die het gewoon leuk lijkt deze vaardigheden te leren!

Tijdens de workshop Inpakken krijgt u ook nog commerciële tips & tricks. Want wist u, dat juist het smaakvol inpakken van cadeaus voor klanten een reden kan zijn om bij u terug te komen? Schrijf u daarom vandaag nog in! De workshop Inpakken is toegankelijk voor iedereen.

Let op: ben je reeds werkzaam voor Beautypartner dan krijg je een korting en betaal je slechts € 12,50!

Vraag om de kortingscode bij onze intercedenten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Start: In overleg, neem contact met ons op.
Aantal plaatsen: 13
Aangemeld: 0
Beschikbaar: 13
Prijs: € 25,00

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP


BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl