corner left-topcorner right-top

BEAUTYPARTNER®
Vacatures in de Beauty- en Cosmeticabranche
corner left-bottomcorner right-bottom

Waarom Beautypartner?

Historie

Beautypartner is opgericht in 2005, gespecialiseerd in het aanbieden van haar- en make-updiensten aan particulieren.
In 2008 zijn wij onze Beautypartner Academy gestart, welke heeft bijgedragen aan een nog beter selectie proces voor onze opdrachtgevers. Sindsdien is onze expertise nog meer uitgediept en heeft ons netwerk verbreed.
In de afgelopen 10 jaar is Beautypartner geëvolueerd tot een waardevol en doortastende partner binnen de beauty- & cosmeticabranche.
Inmiddels bemiddelen wij jaarlijks honderden energieke werkzoekenden naar werk door geheel Nederland en in een deel van België.
Ons team op kantoor is door de jaren heen uitgebreid met gepassioneerde professionals.
Dit doen wij inmiddels vanuit onze prachtige historische locatie in Rotterdam, met diverse trainingsfaciliteiten.
Onze daadkracht en ambitie zorgt ervoor dat het Beautypartner team iedere dag weer de uitdaging aangaat om de maximale groei uit zichzelf en uit onze kandidaten weet te halen. Zodoende weten wij keer op keer te scoren.

Visie

Beautypartner perfectioneert de arbeidsbehoefte in de beauty- en cosmeticabranche.
Met uiterste passie voor het werk streven wij naar optimale groei en zorgen wij voor de beste resultaten in de branche.

Missie

Beautypartner wil specialistisch en uniek zijn in producten en diensten en daarbij voorzien in de behoeften van de markt.
Het efficiënt en op bekwame wijze opleiden en aanstellen van energieke professionals van elk niveau, op de juiste plek in de cosmetica- en beautybranche.

Beautypartner merkwaarden

Om ons onderscheidend vermogen te benadrukken, hebben wij onze Unique Selling Points (USP) vertaald in de volgende merkwaarden:

 • Aandacht

  Het inschakelen van Beautypartner is de meest effectieve manier om in de markt aanwezig talent te vinden. Onze opdrachtgevers en hun belangen zijn voor ons zeer belangrijk. Zij krijgen de aandacht die zij verdienen.
  Wij inventariseren wensen en ambities. Met toewijding werven en selecteren wij de juiste kandidaat voor de functie. Door ons specialisme in de beauty- en cosmeticabranche kennen we de mensen en de markt. Met veel zorg winnen wij referenties in, adviseren wij werkzoekenden en opdrachtgevers en maken wij een succesvolle match!

 • Bekwaam

  Door (markt)kennis en jarenlange ervaring in de cosmeticabranche is Beautypartner dé intermediair die de juiste kandidaat aan de opdrachtgever weet te verbinden.
  Beautypartner heeft een grote naamsbekendheid in de branche en weet gekwalificeerd personeel efficiënt te werven en te selecteren. Zodoende fungeert Beautypartner als verlengstuk van uw HRM- of Marketingafdeling.

 • Energiek

  Als organisatie is Beautypartner constant in beweging, spelen wij in op signalen uit de markt en schakelen daar waar nodig.
  De dynamiek en energie die onze organisatie kenmerkt maakt ons een daadkrachtige samenwerkingspartner en zorgt ervoor dat het Beautypartner team dagelijks het maximale uit zichzelf én onze kandidaten weet te halen. Deze energie is integraal in onze organisatie voelbaar en hierdoor boeken wij samen met onze opdrachtgevers voortvarende resultaten.

 • Groei

  Doordat onze werkmethodieken continu in beweging zijn, groeien onze resultaten en performance nog iedere dag.
  Ons beleid is erop gericht te ontwikkelen, te versterken, te groeien en te bloeien.

 • Krachtig

  Vol passie en overgave worden de gestelde doelen door ons nagestreefd.
  Beautypartner staat met volledige overtuiging achter haar diensten. Dat is te merken aan het actieve team van intercedenten en accountmanagers dat dagelijks onze opdrachtgevers en kandidaten van dienst is en garant staat voor een intensieve en doeltreffende samenwerking.

 • Winnen

  Winst is het ultieme doel van Beautypartner. Binnen onze organisatie is de drang om te scoren hoog.
  Beautypartner stelt hoge eisen aan haar eigen team en aan haar diensten. Door de uitdaging aan te gaan en door te zetten wordt het beste te allen tijde naar boven gehaald, en dat is het boeken van winst voor alle betrokken partijen.

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP


BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl