corner left-topcorner right-top
BEAUTYPARTNER®
Intermediair voor personeelsdiensten
corner left-bottomcorner right-bottom

Werken voor Beautypartner

Bij Beautypartner kun je zowel op flexibele (oproep) basis aan de slag als bemiddeld worden naar een werkgever.

Je kunt flexibel aan de slag voor merken als Essie, Bulgari, L’ Oréal Paris, Estee Lauder, Gucci, Nivea, BaByliss, Lancôme, Chanel in onder andere de Bijenkorf, parfumerie, drogisterij of op evenementen.

Daarnaast bemiddelen we met regelmaat direct naar werkgever voor functies zoals trainer, brandmanager of vertegenwoordiger bij uiteenlopende beauty gerelateerde merken, importeurs en distributeurs.

Kortom; Beautypartner is dé specialist in het bemiddelen van beauty professionals. Bij ons ben je aan het juiste adres!

Bij flexibele opdrachten kun je voor Beautypartner worden ingezet als uitzendkracht of als zzp-er. In dat laatste geval dien je te beschikken over een Verklaring Arbeidsrelatie van de Belastingdienst, waarop staat ‘Winst uit Onderneming’ en dien je een uittreksel van de Kamer van Koophandel van jouw onderneming te overleggen.

Ben jij commercieel? Beschik jij over een afgeronde opleiding schoonheidsverzorging- of visagie of heb je relevante werkervaring, én zie je jezelf als een professional? Vul dan het inschrijfformulier in. Je krijgt binnen een week inlogcodes.

Vervolgens kun je online reageren op vacatures. Ook zullen wij contact opnemen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Op zoek naar een nieuwe baan binnen de beauty branche? Schrijf je in bij Beautypartner.
Inschrijven

Salaris & CAO

Wanneer je aan de slag gaat bij een opdrachtgever via Beautypartner dan hanteren wij de CAO die geldt in de branche waar je dan voor gaat werken, de inlenersvergoeding.
Is deze niet van toepassing, dan hanteren wij de NBBU/ABU CAO voor uitzendkrachten.

Trainingen

Nadat je bij Beautypartner op individueel intakegesprek bent geweest, verneem je op welke projecten en opdrachten je eventueel geplaatst kunt worden. Vaak zal je nog diverse trainingen gaan volgen bij een cosmeticamerk alvorens je daadwerkelijk aan de slag kunt gaan.

Wanneer je door Beautypartner wordt ingezet, word je uitgenodigd om onze First Day training te gaan volgen. Tijdens deze training komen alle ins- en outs aan bod over de branche en de huis- en spelregels. Ook zal er een gehele middag aan jouw advies- en verkoopvaardigheden worden besteed in de vorm van rollenspellen. Het doel hiervan is om jouw commerciële skills zo verder te ontwikkelen voor deze veeleisende targetgerichte branche.

Verder word je regelmatig door Beautypartner uitgenodigd om diverse andere praktijkgerichte trainingen te volgen. Doelstelling hiervan is om jou te laten excelleren in jouw werkzaamheden voor Beautypartner en jouw carrière binnen deze branche naar een hoger plan te tillen.
Trainingen

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP


BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl