corner left-topcorner right-top


BEAUTYPARTNER®
Professionals in Beauty
corner left-bottomcorner right-bottom

BEAUTYPARTNER: vooraanstaand in de beauty- & cosmetica branche
ornament


"Wat een leuk bedrijf!" zegt men maar al te vaak als ze van ons bestaan vernemen! En dat is natuurlijk niet voor niets. Beautypartner is uniek!

Beautypartner is een vooraanstaand intermediair en opleider met jarenlange ervaring in de beauty- & cosmeticabranche. Onze werkmethodieken, resultaten en krachtige performance groeien iedere dag. Wij zijn er trots op om onder deze naam onze diensten op het gebied van werving & selectie en langdurige detacherings- of uitzendbemiddeling te mogen aanbieden. Deze trots gaat gepaard met een grote ambitie en passie voor het vak.
Vol overgave worden gestelde doelen door ons nagestreefd.

Veel commerciële promotors, deskundige schoonheidsspecialisten, vakbekwame visagisten en (reizende) cosmetica consultants, zijn al aan hun droombaan gekomen via Beautypartner. Wij bemiddelen in beauty- & cosmetica vacatures op diverse ervaringsniveaus; van schoolverlater tot aan manager. Onze opdrachtgevers zijn diverse nationale- en internationale ondernemingen zoals de bekende cosmeticahuizen, groothandels, retailorganisaties, agenten, importeurs, beauty- en wellnesscentra en detaillisten.
Beautypartner verbindt als verlengstuk van de marketing- of P&O- afdeling kandidaten met de juiste competenties aan haar opdrachtgevers.

Wij zijn een vooraanstaand bemiddelings- en projectbureau in de beauty- & cosmeticabranche en zijn er trots op om onder deze naam onze diensten op het gebied van werving & selectie en langdurige detacherings- of uitzendbemiddeling te mogen aanbieden.

Vacatures Contact Rondleiding

Beautypartner is een intermediair en opleider in de beauty- & cosmeticabranche met opdrachtgevers als de bekende cosmeticahuizen, groothandels, retailorganisaties, agenten, importeurs, beauty- en wellnesscentra en detaillisten. Wij bemiddelen in beauty- & cosmetica vacatures op diverse ervaringsniveaus; van schoolverlater tot manager. Veel commerciële promotors, schoonheidsspecialisten, visagisten en cosmetica consultants, zijn al aan hun droombaan gekomen via Beautypartner.
Je kunt bij Beautypartner opleidingen en cursussen volgen op het gebied van visagie, parfumerie, hairstyling en sales, en er zijn naast de opleidingen en cursussen ook diverse vakgerichte trainingen en masterclasses te volgen.

"Wat een leuk bedrijf!" Zegt men maar al te vaak als ze van ons bestaan vernemen! En dat is natuurlijk niet voor niets. Beautypartner is uniek!
Beautypartner is de meest vooraanstaande intermediair en opleider in de beauty branche. Wij zijn er trots op om onder deze naam onze diensten op het gebied van werving & selectie en langdurige detacherings- of uitzendbemiddeling te mogen aanbieden. Deze trots gaat gepaard met een grote ambitie en passie voor het vak.
Veel Schoonheidsspecialisten, Visagisten en (reizende) Cosmetica Consultants, zijn al aan hun droombaan gekomen via Beautypartner. Wij bemiddelen in beauty vacatures van schoolverlater tot aan Manager. Onze opdrachtgevers zijn diverse nationale- en internationale ondernemingen zoals de bekende cosmeticahuizen, groothandels, retailorganisaties, agenten, importeurs, beauty- en wellnesscentra en detaillisten.
Wil je een opleiding volgen op hoog niveau? Bijvoorbeeld een opleiding tot Visagist, Hairstylist of Cosmetica Consultant? Kijk dan bij het opleidingsaanbod van de Beautypartner Academy.
Beautypartner is een intermediair en opleider in de beauty- & cosmeticabranche met opdrachtgevers als de bekende cosmeticahuizen, groothandels, retailorganisaties, agenten, importeurs, beauty- en wellnesscentra en detaillisten. Wij bemiddelen in beauty- & cosmetica vacatures op diverse ervaringsniveaus; van schoolverlater tot manager. Veel commerciële promotors, schoonheidsspecialisten, visagisten en cosmetica consultants, zijn al aan hun droombaan gekomen via Beautypartner. Je kunt bij Beautypartner opleidingen en cursussen volgen op het gebied van visagie, parfumerie, hairstyling en sales, en er zijn naast de opleidingen en cursussen ook diverse vakgerichte trainingen en masterclasses te volgen.

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP


BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl