Articles in Category: Werkgevers

Beautypartner is een bedrijf met verstand van zaken

zaterdag, 15 maart 2014

“Beautypartner is een bedrijf met verstand van zaken op het gebied van uitzenden van personeel gespecialiseerd in de beauty- en cosmeticabranche. De samenwerking verloopt op redelijk informele basis en vol enthousiasme. Ik kan er altijd op rekenen dat zij nieuwe opdrachten met open armen ontvangen.”

Lees verder...

Beautypartner is een enorm betrokken organisatie die mij veel werk uit handen neemt.

Beautypartner is een enorm betrokken organisatie die mij veel werk uit handen neemt.
maandag, 05 mei 2014

"Beautypartner is een enorm betrokken organisatie die mij veel werk uit handen neemt.
Van het formeren van een vast team, contacten met onze klanten / retailers, distributie van POS materialen, dit alles wordt zonder moeite opgepakt en uitgevoerd en waar nodig op eigen initiatief gecorrigeerd.

Daarnaast is Beautypartner een goede sparringspartner die meedenkt om het product nog beter in de markt te zetten op promotioneel vlak.
Dit gecombineerd met een goed gedetailleerd rapport van de gedraaide projecten maakt dat ik mijn focus kan houden op mijn werk als Productmanager."

Lees verder...

Met grote tevredenheid doen we zaken met Beautypartner

zaterdag, 15 maart 2014

“Vanuit diverse cosmetica bedrijven doe ik al enkele jaren met grote tevredenheid zaken met Beautypartner. Korte lijnen, snel schakelen, en heldere communicatie is wat Beautypartner definieert. Daarnaast begrijpen zij als geen ander wat het belang is van de communicatie met mijn retail kanalen en omzetten die hieruit moeten voortvloeien. Dit alles te samen maakt Beautypartner dè idelale businesspartner voor mij en onze organisatie”.

Lees verder...

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP


BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl