Visagie student Maria aangenomen bij M.A.C. Cosmetics

Visagie student Maria aangenomen bij M.A.C. Cosmetics
Enige tijd geleden is Maria Filipov gestart met de visagie opleiding Maquillage Professionel aan onze academy.
Topdocent Maico Kemper zorgde ervoor dat Maria de juiste technieken leerde en veel ervaring heeft opgedaan. Nu is zij er klaar voor om haar talent en kennis te delen met de klanten van M.A.C. Cosmetics.
In een kort interview vertelt zij o.a. over haar ervaring bij Beautypartner en waarom juist zij is aangenomen bij M.A.C. Cosmetics.

Je bent 4 maanden geleden gestart met de opleiding Visagie en je gaat binnenkort al starten bij M.A.C. Cosmetics, Hoe heb je dit zo snel kunnen bereiken?
Ik werk bij Douglas en daar heb ik al heel wat ervaring opgedaan en ook voor deze opleiding was ik al lang bezig met visagie. Ik denk dat ze door Douglas ook zoiets hadden van, zij heeft echt ervaring en een goede referentie.

Wat voor werkervaring heb je bij Douglas opgedaan die bij M.A.C. goed van pas komen?
Ik heb onder andere producten geadviseerd en verkocht en reclame gemaakt voor producten. Dit moet ik bij M.A.C. natuurlijk ook gaan doen.

Je bent dus al een hele tijd met make-up bezig, heb je hiervoor een soortgelijke opleiding gevolgd?
Ik heb hiervoor een mode opleiding gevolgd en daar was ik altijd al bezig met stylen. En daar had ik door dat ik visagie eigenlijk veel leuker vindt. Het spreekt me toch wel iets meer aan dan mode. Misschien dat ik het in de toekomst zelfs kan combineren.

Je hebt niet alleen de visagie opleiding gevolgd, maar sinds kort ook hairstyling Bij Beautypartner. Wat vind jij het leukst aan deze opleidingen?
Ik vind eigenlijk alles wel leuk!, maar het leukste onderdeel vind ik bij make-up toch wel de fantasy thema’s. Je kan gewoon echt je eigen creaties maken en lekker creatief aan de slag gaan. Ook bij hairstyling vind ik dit het leukst. Ik ben nu vooral met de basistechnieken bezig geweest, maar daar ga ik vandaag voor het eerst mee beginnen.

En waar moet je als visagist echt rekening mee houden als je een opdracht hebt?
Hygiëne, Je moet er altijd voor zorgen dat je penselen goed gereinigd zijn en op volgorde liggen. Zorg ervoor dat je niet te chaotisch bent en weet waar alles ligt. Je moet echt netjes werken.

Wat hoop je te bereiken met deze opleidingen, Wat is jouw toekomstdroom?
M.A.C. Cosmetics is altijd mijn doel geweest, dus ik hoop dat ik daar kan doorgroeien. En natuurlijk wil ik in de toekomst ook mijn eigen beauty salon starten en misschien wel mijn eigen make-up lijn oprichten.

Dus wij kunnen later Maria Cosmetics in de winkel tegenkomen?
Ja zeker! Dat lijkt me echt super leuk haha!

Zou je Beautypartner aanraden aan andere die geïnteresseerd zijn in beauty opleidingen? Zo ja, waarom?
Ja, Beautypartner is echt een aanrader! Beautypartner is echt een professioneel bedrijf, die werkt met goede producten, zoals M.A.C. Cosmetics. Ook geven de leraren je altijd veel aandacht en geven zij zich voor de volle 100%. En zie je altijd dat zij veel liefde voor hun werk hebben.

Je gaf eerder aan dat je echt van Fashion en styling houdt, heb je nog favoriete ontwerpers?
Ja zeker, dat zijn Yves Saint Laurent, Balmain, Tom Ford, Giorgio Armani en zo zijn er echt nog heel veel!

En wie zijn dan je favoriete make-up artists?
Ik vind Stephane Marais echt een ongelooflijke make-up artist. Maar ook het werk van Val Garland en Baltasar Gonzalez Pinel vind ik echt fantastisch.

Heb je nog handige tips voor studenten en potentiele studenten die ook jouw succes in zo een korte tijd willen bereiken?
Ja zeker! Blijf altijd jezelf en haal altijd het beste uit jezelf! En blijf vooral ook altijd je passie volgen en je eigen ding doen!

Heb je nog tips voor het voeren van sollicitatiegesprekken?
Zorg dat je altijd je portfolio bij de hand hebt, dit is eigenlijk nog belangrijker dan je cv. Je moet altijd laten zien wat je in huis hebt, dat is echt belangrijk.

Bekijk ook
Instagram: Holymary_mua, beautypartner, maicokemper.mua
Facebook: Maria Filipov Mua, Beautypartner academy, Maico Kemper Mua

Over de schrijver

Cora de Munnik

Cora de Munnik

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl