Project ‘Fashionique Mode Adviseur’ verloopt succesvol

Evaluatie gemeenten Haaglanden en Zuid-Holland Centraal

Project ‘Fashionique Mode Adviseur’ verloopt succesvol

Dinsdag 23 september 2014 organiseerde Beautypartner een high tea voor gemeenten uit de regio Haaglanden en Zuid-Holland Centraal. Reden voor de informele ontmoeting was de tussentijdse evaluatie van het project ‘Fashionique Mode Adviseur’. Een traject waarbij uitkeringsgerechtigden instromen op de erkende Detex opleiding Mode Adviseur en na drie maanden uitstromen naar een baan in de modebranche.

Scholing en werkervaring

Negentig kandidaten uit de regio Haaglanden en Zuid-Holland Centraal zijn via Beautypartner Academy begonnen aan het traject Fashionique Mode Adviseur. In drie maanden worden zij geschoold tot mode adviseur en doen zij werkervaring op bij een werkgever in de detailhandel. Daarna volgt, in de meeste gevallen, een contract.

Contract

Tijdens de high tea bij Beautypartner lieten vertegenwoordigers van de gemeente weten dat het traject zeer voorspoedig verloopt. De kandidaten volgen met veel plezier de lessen en ook de werkgevers zijn zeer te spreken over hun inzet. Beautypartner is blij met deze positieve ontwikkelingen en kan met trots melden dat al een groot aantal deelnemers het traject succesvol hebben afgerond en een contract hebben gekregen bij grote modeketens als H&M en C&A.

Reacties (1)

  • Bas

    Bas

    14 juli 2016 op 21:34 | #

    Leuke bericht, bedankt.

    antwoord

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl