Professionele inpaktraining op 30 november

Inpakken op hoogstaand niveau!

Professionele inpaktraining op 30 november

Op zondag 30 november organiseert Beautypartner Intermediair in samenwerking met Plaisir d’Offrir een professionele inpaktraining.
Aan bod komen bijzondere technieken, zoals inpakken zonder tape, strakke vouwen, linten strikken en cadeaus versieren. En natuurlijk wordt stilgestaan bij lastige vormen. Zo is het een hele kunst om deze een netjes in te pakken, maar na deze professionele inpaktraining niet meer!

Tips & tricks

Tijdens de workshop Inpakken krijgt u ook nog commerciële tips & tricks. Want wist je, dat juist het smaakvol inpakken van cadeaus voor klanten een reden kan zijn om bij jou terug te komen? Schrijf je daarom vandaag nog in!

De workshop Inpakken is toegankelijk voor iedereen en wordt gehouden op zondag 30 november van 13:00 uur tot 15:00 uur in het kantoor van Beautypartner aan de Eendrachtsweg 36 in Rotterdam. De kosten bedragen €30 en aanmelden kan via het inschrijfformulier.

Korting

Ben jij actief werkzaam voor onze uitzenddivisie? Vraag de speciale kortingscode aan en betaal geen € 30,- maar € 12,50.
Aanmelden

Over de schrijver

Manda van Trigt

Manda van Trigt

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl