Fijne Vaderdag!

Vaders in het zonnetje

Fijne Vaderdag!
zondag, 15 juni 2014

De eerste Vaderdag vond toen plaats op 19 juni 1910 in de USA. In Nederland werd vanaf 1937 in oktober Vaderdag gevierd.
Op initiatief van de toenmalige Nederlandse Bond van Herenmodedetaillisten werd in 1948 afgesproken dat Vaderdag verplaatst zou worden naar de derde zondag van juni.

Vaak krijgt vader op Vaderdag van zijn kinderen ontbijt op bed.
Ook geven de (kleinere) kinderen knutselwerkjes die zij op het kinderdagverblijf of op de basisschool voor hun vader gemaakt hebben.
Verder krijgt hij typisch op mannen gerichte cadeaus. Traditionele voorbeelden zijn overhemden, stropdassen en sokken, maar ook scheerapparaten en elektronica.

Lees verder...

Fijn Pinksteren!

Pinksterweekend 2014

Fijn Pinksteren!
zondag, 08 juni 2014

Tijdens het pinksterfeest wordt herdacht dat de Heilige Geest, de derde Persoon van de Allerheiligste Drie-eenheid, neerdaalde uit de hemel op de apostelen en andere aanwezige gelovigen.
Terwijl de Pinksterfeesten van oorsprong een religieuze achtergrond hebben, betekent het vandaag de dag voornamelijk gezelligheid, diverse activiteiten en leuke optredens.

Wat jarenlang het meest populaire Pinksterfestival is geweest, is toch wel Pinkpop. En dit jaar wordt Pinkpop sinds lange tijd weer tijdens Pinksteren georganiseerd!
Wat ga jij dit weekend doen?

Lees verder...

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl