Academy nieuws:

Spannende examentijd voor studenten

Praktijkexamens haar en visagie

Spannende examentijd voor studenten
vrijdag, 20 juni 2014

Over anderhalve week leggen de studenten van de Beautypartner Academy hun praktijkexamen Hairstyling en Maquillage Professionnel af. Een spannende periode voor allen.

Na het examen worden alle modellen met de creatie van de make-up Artist of Hairstylist gefotografeerd door internationaal topfotograaf Salvador Pozo!

Wij wensen iedereen heel veel succes toe, zowel met oefenen als op het examen zelf!

Lees verder...

The Final Touch

Nieuw programma voor werkzoekenden

The Final Touch
woensdag, 18 juni 2014

Nieuw bij Beautypartner: “The Final Touch”: een programma voor gemotiveerde werkzoekenden.

Iemand kan de juiste papieren en ervaring hebben, maar het vinden van een baan lukt dan soms nog niet. Extra aandacht op het gebied van persoonlijke presentatie kan daar een grote verandering in brengen.

“The Final Touch”, is een nieuw, zeer kort programma van de Beautypartner Academy gericht op het bevorderen van de persoonlijke presentatie. Tijdens The Final Touch wordt er aandachtig gekeken naar de persoonlijke presentatie van de kandidaat. Op die manier wordt de afstand tot de arbeidsmarkt verkleind en de kans om een juiste baan te vinden wordt groter.

Meer informatie is te verkrijgen via 010-4177417 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees verder...

Officieel Make-up Artist/Visagiste en nu?!

Door Esmae Elfilali

Officieel Make-up Artist/Visagiste en nu?!
donderdag, 12 juni 2014

Het einde is in zicht. Ik heb om precies te zijn, nog één schoolopdracht te gaan en dan rond ik mijn opleiding: Make-up Artist/ Visagiste succesvol af.
In september 2013 begon ik met deze opleiding. Voordat ik de opleiding begon is er een hoop voorafgegaan voordat ik daadwerkelijk besloot deze gedurfde stap te zetten.
De stap om te gaan doen waar ik echt gelukkig van wordt. In een volgende column vertel ik hier meer over.
Lees verder

Lees verder...

High Tea met Gemeenten regio Haaglanden

Project evaluatie Fashionique Mode Adviseur

High Tea met Gemeenten regio Haaglanden
dinsdag, 10 juni 2014

Donderdag 5 juni organiseerde Beautypartner een High Tea in combinatie met een meeting met de negen Haaglanden gemeenten. Het Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Haaglanden (RPA Haaglanden) is in 2001 opgericht om een samenhangend regionaal arbeidsmarktbeleid te bevorderen.

RPA Haaglanden en Beautypartner hebben de lopende samenwerking voor traject Mode Adviseur geëvalueerd.

Het 3 maanden durende opleidingstraject, waarbij 90 kandidaten uit de regio Haaglanden worden geschoold tot Mode Adviseur en werkervaring op doen bij een werkgever in de detailhandel, verloopt positief en alle partijen zijn er zeer tevreden over de huidige ontwikkelingen.

Lees verder...

Studenten Cosmetica Consultant slagen voor praktijkexamen

Op het landelijke theorie examen!

Studenten Cosmetica Consultant slagen voor praktijkexamen
zondag, 08 juni 2014

Deze week zijn de studenten Fatma en Door geslaagd voor het praktijkexamen Cosmetica Consultant en daarmee echte Beauty Hero’s!

Het examen bestaat uit het volledig adviseren van een klant op gebied van cosmetica. Hierbij kun je denken aan het uitvoeren van een huidanalyse, het adviseren van passende gelaatsverzorging, de klant binnen 20 minuten professioneel maquilleren en tot slot een parfumpromotie houden.

De dames hebben sinds februari hard gestudeerd en trots dat zij dit onderdeel nu beheersen! De volgende uitdaging waar de dames zich nu op voorbereiden is het landelijk erkende BODEPA examen op dinsdag 10 juni.

Wij wensen Beauty Hero’s Fatma en Door heel veel succes dinsdag en een glansrijke carrière als Cosmetica Consultant!

Lees verder...

Meting klanttevredenheid

Volgende stap naar nog meer loyale klanten door samenwerking Buenoo

Meting klanttevredenheid
vrijdag, 06 juni 2014

Beautypartner is een samenwerking aan gegaan met Buenoo om ervaringen van klanten te meten.

Om inzichtelijk te krijgen waar wij verbetering aan kunnen brengen in onze service, vragen wij onze klanten om Beautypartner een cijfer te geven op Buenoo.nl.
Via de website van Buenoo is het ook mogelijk ervaringen van anderen uit te wisselen en kan men zich inlezen hoe Beautypartner door haar bestaande klanten beoordeeld wordt.

Lees hier een kort interview over onze visie op klanttevredenheid: www.buenoo.nl

Lees verder...

De 3e klas van RPA Haaglanden start alweer!

In juni weer 12 kandidaten uit de regio Haaglanden

De 3e klas van RPA Haaglanden start alweer!
maandag, 02 juni 2014

Op 12 juni 2014 start alweer de 3e klas van de samenwerkende gemeenten van RPA Haaglanden voor het opleidingstraject Fashionique, tot Detex Mode Adviseur!

Dit traject is een initiatief van Paul van den Burg en Jacqueline Mooiman waarbij kandidaten in het kader van re-integratie werkervaring opdoen bij een mode bedrijf zoals Primark, River Island en Marks & Spencer tijdens het opleidingstraject.

Lees verder...

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl