Academy nieuws:

Koop Pink Ribbon magazine en steun de strijd tegen borstkanker

Jaarlijks Pink Ribbon magazine nu te koop

Koop Pink Ribbon magazine en steun de strijd tegen borstkanker
dinsdag, 04 november 2014

Borstkanker is de meest voorkomende kankersoort bij vrouwen in Nederland. Wat doe je als je geconfronteerd wordt met borstkanker? Hoe vertel je het aan familie en vrienden? Wie denkt er met je mee? Is het erfelijk? In Pink Ribbon magazine lees je er alles over. In het door de makers van LINDA vormgegeven blad, lees je persoonlijke verhalen afgewisseld met de harde realiteit in feiten en cijfers.

Lees verder...

Live masterclass Lindasteph succes!

Blogster Lindasteph gaf bij Beautypartner live masterclass Celebrity Look

Live masterclass Lindasteph succes!
maandag, 27 oktober 2014

Zaterdag 25 oktober was het dan eindelijk zover: blogster Lindasteph verzorgde bij Beautypartner een masterclass Celebrity Look. De 14 gelukkige deelneemsters leerden van LindaSteph in levenden lijve hoe zij voortaan zelf de perfecte Celebrity Look kunnen creëren.

Lees verder...

Grootste H&M van Europa in Rotterdam

H&M heeft Rotterdam gekozen als locatie voor haar grootste winkel in Europa tot nu toe. En daar mogen we best trots op zijn!

Grootste H&M van Europa in Rotterdam
vrijdag, 17 oktober 2014

Op woensdag 15 oktober 2014 was de pre-openings party van de grootste H&M van Europa. Honderden genodigden, waaronder afgevaardigden van de media en prominenten uit de fashion business, mochten als eerste rondneuzen in de Nederlandse flagship store van de Zweedse kledinggigant.

Lees verder...

Primeur bij Beautypartner

Primeur: Blogster LindaSteph verzorgt live masterclass ‘Celebrity Look’ bij Beautypartner

Primeur bij Beautypartner
woensdag, 15 oktober 2014

Op zaterdag 25 oktober 2014 geeft de bekende Nederlandse blogster ‘Lindasteph’ haar eerste ‘live’ workshop bij Beautypartner aan de Eendrachtsweg in Rotterdam. Lindasteph, die vooral bekend is van haar online tutorials, zal in een 3 uur durende make-up masterclass deelnemers leren hoe zij een ‘Celebrity Look’ kunnen creëren.

Lees verder...

Project ‘Fashionique Mode Adviseur’ verloopt succesvol

Evaluatie gemeenten Haaglanden en Zuid-Holland Centraal

Project ‘Fashionique Mode Adviseur’ verloopt succesvol
maandag, 13 oktober 2014

Dinsdag 23 september 2014 organiseerde Beautypartner een high tea voor gemeenten uit de regio Haaglanden en Zuid-Holland Centraal. Reden voor de informele ontmoeting was de tussentijdse evaluatie van het project ‘Fashionique Mode Adviseur’. Een traject waarbij uitkeringsgerechtigden instromen op de erkende Detex opleiding Mode Adviseur en na drie maanden uitstromen naar een baan in de modebranche.

Lees verder...

Professional aan het woord

Tamara Kunis verzorgt training voor Beautypartner

Professional aan het woord
maandag, 06 oktober 2014

Ze begon ooit op de winkelvloer. Eerst als verkoopster, later als filiaalmanager om vervolgens de overstap te maken naar L’Oréal. Inmiddels heeft Tamara Kunis haar eigen adviesbureau en geeft cosmetica- en verkooptrainingen door het hele land. Ook bij Beautypartner.

Lees verder...

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl