Academy nieuws:

Lancering erkende MBO cosmetica opleidingen

Lancering erkende MBO cosmetica opleidingen
donderdag, 20 maart 2014

Make-up: voor de één een vrijetijdsbesteding, maar voor de ander smaakt het naar meer. Van je hobby je werk maken is voor velen dé droom. Iedereen met een liefde voor beauty kan deze droom nu waarmaken door de lancering van vier unieke MBO-opleidingen op beauty- en cosmeticagebied.

Opleidingen
De opleidingen Verkoopmedewerker Parfumerie, Zelfstandig Make-up Artist, Vertegenwoordiger Cosmetica en Manager Cosmetica worden later dit jaar gelanceerd. Variërend van niveau twee tot vier zijn de opleidingen zeer toegankelijk. Een unieke kans voor iedereen met een passie voor cosmetica.

Erkend
Beautypartner is landelijk actief en heeft als intermediair en particuliere opleider al jarenlange ervaring binnen de beauty- en cosmeticabranche. Door samenwerking met opleider Scheidegger zijn de opleidingen volledig erkend.

De opleidingen zijn te volgen door zowel jongeren als volwassenen. Omdat er tijdens de opleidingen zeer persoonlijk en praktijkgericht te werk wordt gegaan zijn de studenten na afsluiting actief voorbereidt op een carrière binnen de beauty- en cosmeticabranche.
Meer informatie over de opleidingen en startdata zijn te vinden op deze pagina:
MBO opleidingen

Lees verder...

Aan de bak!

Aan de bak!
woensdag, 05 maart 2014

Goed nieuws! Studente Songul heeft bij ons 12 weken een leer/werk traject gevolgd en het diploma Detex Mode Adviseur behaald met een 8. Van daaruit is Songul doorgestroomd naar een baan: per 1 maart bij Miss Etam.
Wow Songul, goed gedaan!

Van harte gefeliciteerd en het hele Beautypartner team wenst jou een glansrijke mode carrière toe!

Lees verder...

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl