Beautypartner nieuwsblog


Vaste baan bij je favoriete make-up merk

Skincare droombaan Kiehls via Beautypartner voor Nely Vis

Vaste baan bij je favoriete make-up merk
woensdag, 22 juli 2015

Met een goede vriendin kom je ver en dat kan Nely Vis weten.
Nely heeft voordat zij als Beauty Advisor aan de slag ging een bijbaantje naast haar studie gehad. Vanwege haar passie voor cosmetica heeft zij de stap gewaagd om zich in te schrijven bij Beautypartner op aanraden van een goede vriendin.

Vanwege haar enorme passie, sales en service houding en flexibiliteit kreeg Nely de kans om als Brand Ambassador voor diverse geuren aan de slag te gaan.

Lees verder...

Mode event tijdens Open Dag Beautypartner

Unieke kledingstukken bewonderen? Mooie accessoires kopen? Netwerken? Kom 29 augustus naar de Beautypartner Open Dag!

Mode event tijdens Open Dag Beautypartner
dinsdag, 21 juli 2015

Op zaterdag 29 augustus organiseert Beautypartner een Open Dag in haar hoofdkantoor aan de Eendrachtsweg 36 te Rotterdam.

Tijdens deze Open Dag ervaar je hoe het is om tijdens een modeshow als toekomstig Make-up Artist en/of Hairstylist, achter de schermen te werken.
Wat komt er allemaal bij kijken?

Lees verder...

Een droombaan voor Zuza Mandrysz

‘Ik zou Beautypartner zeker aanraden aan anderen!’

Een droombaan voor Zuza Mandrysz
dinsdag, 21 juli 2015

Iedereen doet het, een vacature zoeken via internet. Zo ook Zuza Mandrysz. Na kort zoeken en wat handige tips van een collega kwam Zuza bij Beautypartner Intermediair terecht.

Toen Zuza net begon bij Beautypartner werkte zij als Brand Ambassador voor BaByliss in de V&D. Hierbij heeft zij haar commerciële talenten en haar gevoel voor service ingezet om te laten zien wat zij waard was.

Lees verder...

Vaderdag succesvol verlopen!

In het vaderdagweekend stonden onze Beauty Advisors door heel Nederland klaar om jou te helpen bij de aanschaf van het perfecte vaderdagcadeau.

Vaderdag succesvol verlopen!
donderdag, 02 juli 2015

Het weekend van 19, 20 en 21 juni was een leuk en druk weekend: meer dan 100 Beautypartner Beauty Advisors stonden in o.a. de Bijenkorf, Ici Paris XL, Douglas en Etos klaar om alle (klein)zonen en (klein)dochters te adviseren bij de aankoop van het perfecte vaderdag cadeau voor hun allerliefste (o)pa!

Merken als Bvlgari, Cartier, Hugo Boss, Acqua di Parma, Kiehl’s en Giorgio Armani zetten hun fantastische herengeuren in de spotlight, de cadeaupakketten vlogen de deur uit. Vaders uit alle hoeken van ons kikkerlandje zijn van top tot teen verwend.

Hierbij bedanken wij al onze Beauty Advisors voor hun inzet en enthousiasme, wij mogen weer fantastische omzetten terugkoppelen naar onze gewaardeerde opdrachtgevers!

Lees verder...

Start na jouw examen direct met een publicatie in een magazine!

Beautypartner biedt studenten kans op publicatie in een magazine

Start na jouw examen direct met een publicatie in een magazine!
zaterdag, 27 juni 2015

Wij geven onze studenten graag een goede basis mee. Dit garanderen wij door tijdens het examen Maquillage Professionnel of Hairstyling jouw portfolio foto door internationaal bekend beauty fotograaf Salvador Pozo te laten vastleggen.

Beautypartner als organisatie wordt regelmatig gevraagd om teksten en beelden aan te leveren voor magazines en vakbladen. Wij willen onze studenten daarvan graag mee laten profiteren! Op deze manier hebben onze studenten een vliegende start.

Lees verder...

Beautypartner verrast Open dag bezoeker met luxe Goodiebag!

Nandenie omschrijft hoe zij de Beautypartner open dag heeft ervaren

Nandenie
vrijdag, 26 juni 2015

Inmiddels is bekend wie tijdens de Beautypartner Open dag de Goodiebag ter waarde van € 200,- heeft gewonnen!

Deze week verrasten wij open dag bezoeker Nandenie met een telefoontje, Nandenie reageerde erg enthousiast en vertelde ons gelijk hoe zij de open dag ervaren heeft.

Lees verder...

Visagie opleiding bij Beautypartner

Word Make-up artist!

Visagie opleiding bij Beautypartner
zaterdag, 20 juni 2015

Wie wil er geen Make-up Artist worden? Werken in de fashion met modellen, de hectiek van de shows en de “buzz” achter de schermen. Bridalstyling verzorgen en de allerliefste kaartjes en complimenten krijgen omdat jouw bruid zo dankbaar is wat jij voor haar hebt betekend! Dit zijn een van de vele mogelijkheden die jij kunt ervaren nadat jij deze opleiding hebt voltooid.

Early bird korting
Snelle beslissers, die boeken vóór zaterdag 12 september 2015, krijgen een early bird korting en betalen geen €2750,- maar slechts €2099,-!

Lees verder...

Verslag Beautybingo XXL op 31 mei 2015

Beautypartner was als hoofdsponsor aanwezig bij dit fantastische evenement!

Verslag Beautybingo XXL op 31 mei 2015
dinsdag, 16 juni 2015

Zondagavond 31 mei stonden honderden dames in de stromende regen wachten tot zij de zaal van Villa Thalia mochten betreden om deel te nemen aan superleuk evenement: de Beautybingo XXL!

Deze editie was Beautypartner hoofdsponsor en dat betekende: toffe prijzen! Zo stelde onze opdrachtgevers Essie, Bvlgari en Foreo leuke items beschikbaar als bingoprijzen of cadeau in de goodiebag die alle 350 dames na afloop mee naar huis namen.

Lees verder...

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl