Beautypartner nieuwsblog


Vacature Retail Business Manager Charlotte Tilbury

Vacature Vertegenwoordiger make-upmerk België
donderdag, 21 januari 2016

Bedrijfsprofiel

Een hip Brits make-up merk dat zich gaat vestigen in ons land.

Taakomschrijving

Je wordt als Retail Business Manager ingezet in Amsterdam. Je bent verantwoordelijk voor het gehele team, de winkel omzet en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast hou jij je toezicht of de juiste producten worden ingekocht, verricht je kassawerkzaamheden en houd je de counter netjes en opgeruimd. Sales is de kerntaak naast service bieden aan de klanten die voor dit prachtige merk komen. Deze functie is op vaste basis. Voor deze functie dien jij flexibel een aantal dagen per week beschikbaar te zijn waarvan 1 in het weekend.

Lees verder...

Beautypartner werft team voor Charlotte Tilbury

Een Brits make-up merk nestelt zich in 2016 voor het eerst in Nederland.

Beautypartner werft team voor Charlotte Tilbury
woensdag, 20 januari 2016

In de lounge bij Beautypartner HQ in Rotterdam zitten de make up artists die uitgenodigd zijn voor de selectiedag zenuwachtig in afwachting van het moment dat hun naam geroepen wordt. De spanning stijgt en er wordt geroezemoesd over wat hen mogelijk wachten staat.

Als het zo ver is, zitten ze tegenover een afgevaardigde van Charlotte Tilbury en worden er lastige vragen op ze afgevuurd. Alsof dit nog niet pittig genoeg is, moeten ze dit ook nog in het Engels doen. Daarna gaan ze in duo’s aan de slag met de producten; op elkaar brengen ze één van de looks aan waar het merk om bekend staat. Ondertussen kijkt een ervaren make up artist van Charlotte Tilbury over hun schouder mee en geeft een op- en aanmerkingen.

Lees verder...

Parfum promoties in December

December is een drukke maand in cosmeticaland en dat hebben we geweten!

Parfum promoties in December
woensdag, 20 januari 2016

Op Beautypartner HQ was het een drukte van jewelste. In parfumerieën, warenhuizen en drogisterijen in heel Nederland waren onze Beauty Advisors te vinden, gewapend met de mooiste producten om het shoppend publiek van advies te voorzien.

Zij vertegenwoordigen merken als Cartier, Chloé, Bulgari, Paco Rabanne en andere luxury brands. Vele klanten gingen naar huis met mooi ingepakte cadeaus (mede dankzij onze speciale Cadeau Inpaktraining) voor hun geliefden. Deze week mochten wij de resultaten presenteren aan de opdrachtgevers, gepaard met mooie actiefoto’s.

Lees verder...

Vacature Parttime Beauty Advisor Luxe Cosmetica Bijenkorf Amsterdam

Vacature Vertegenwoordiger make-upmerk België
maandag, 11 januari 2016

Bedrijfsprofiel

Deze opdrachtgever is een internationaal concern met veel mooie merken in zijn portfolio. Dit merk is overal ter wereld het symbool geworden voor gepersonaliseerde schoonheid. Het is het meest prestigieuze huidverzorgings- en cosmeticagamma in de Verenigde Staten en is verkrijgbaar in 130 landen. Zij zijn ervan overtuigd dat elke huid er prachtig kan uitzien.

Taakomschrijving

Als Beauty Advisor ben je verantwoordelijk voor de verkoop in de stand van dit mooie merk in de Bijenkorf te Amsterdam. Je adviseert klanten op juiste wijze en zorgt voor voldoende verkoop en cross selling. Je werkt 3 dagen per week (24 uur) waarvan koopavonden en weekenden geen probleem zijn.

Lees verder...

Vacature Vertegenwoordiger make-upmerk België

Vacature Vertegenwoordiger make-upmerk België
zondag, 10 januari 2016

Bedrijfsprofiel

Deze producent en distributeur levert een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige make-upproducten voor zowel de professionele markt als de consument. Inmiddels worden de producten in meer dan 60 landen verkocht in eigen winkels, franchisefilialen en bij retailers.

Taakomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor service bezoeken, merchandising en trainingen bij de retailfilialen in Belgie, met name Planet Parfum. Doordat het merk komende periode in steeds meer filialen verkocht gaat worden draag je bij aan de groei van het merk en het opbouwen van een relatie met de veelal nieuwe klanten. Je doet dit met flair, persoonlijkheid, commercieel inzicht en uitstekende visagie capaciteiten.

Lees verder...

Een werkdag bij Beautypartner

Nadieh de Zwaan heeft voor ons een leuk verslag geschreven van haar werkdag voor Essie.

Een werkdag bij Beautypartner
donderdag, 10 december 2015

Vorige week woensdag was het weer zover, ik mocht aan de slag voor een van mijn favoriete merken; Essie. Bepakt en bezakt richting Amsterdam voor een event voor journalisten en bloggers georganiseerd door L’Oréal.

De locatie zag er geweldig uit! Wat een ruimte, wat tof ingericht, alles zag er prachtig uit. Ook onze werkplek was fantastisch ingericht, met levensgrote poppen die nagellakflesjes vasthielden. Met z’n drieën hebben we de tafel verder ingericht en was het tijd om de locatie te verkennen.

Lees verder...

Chloé at Douglas groot succes!

Beautypartner dames ondersteunen grote promotie Chloé in de Douglas Venestraat.

Chloé at Douglas groot succes!
dinsdag, 01 december 2015

De afgelopen weken wemelde het op Instagram foto’s van leuke meiden die een bezoekje brachten aan de Douglas in de Venestraat Den Haag, waar een grote Merry Go Round (draaimolen) van Chloé stond. Op de draaimolen stonden uitvergrote versies van de fantastische Chloé geuren die je kon gebruiken voor de foto, en daarom heen de prachtige Beautypartner uitverkorenen om de promotie te begeleiden, uitleg te geven aan bezoekers en te sprayen.

Op donderdag, vrijdag en zaterdag was er een BN-er uit de beautywereld aanwezig om de kiekjes te schieten en ieder uur een winnares van een Chloé geurenpakket te kiezen!

De actie trok veel aandacht en bekijks, met verkoop en leuke foto’s als gevolg. Wij willen opdrachtgever Chloé bedanken voor het vertrouwen en onze Beauty Advisors voor hun enthousiasme en inzet!

Lees verder...

Mascha in dienst bij Rituals!

Na een half jaar als interim counter manager te hebben gewerkt, heeft onze Mascha Smit per 1 november een contract aangeboden gekregen.

Mascha in dienst bij Rituals!
maandag, 30 november 2015

Wij feliciteren onze eigen Mascha Smit met haar aanstelling als Counter Manager voor Rituals!

Een half jaar geleden werd zij via Beautypartner aangesteld als interim manager. In deze periode heeft Mascha zich dubbel en dwars bewezen bij de opdrachtgever en dit heeft er toe geleid dat zij een contract aangeboden heeft gekregen. Mascha leidt nu haar eigen team binnen de Bijenkorf en heeft met haar collega’s al meerdere “prijzen” in de wacht gesleept, onder andere voor “hoogste omzet”.

We zijn trots op je, Mascha!

Lees verder...

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl