corner left-topcorner right-top
BEAUTYPARTNER®
Intermediair Trainingen
corner left-bottomcorner right-bottom

Opleidingen

Heb jij al een baan in een andere branche en wil je graag een switch maken naar in de beauty- en cosmeticabranche?
Ben je reeds MBO, HBO of universitair geschoold, maar beschik je nog niet over de juiste theoretische kennis en praktijkvaardigheden?
Dan zijn de cursussen van Beautypartner echt iets voor jou! Onze cursussen zijn kort en krachtig, maar van hoog niveau. Binnen no time heb je een diploma op zak!

Beautypartner is de nummer 1 intermediair in de beauty- en cosmeticabranche, en kan jou op weg helpen naar wekelijkse opdrachten voor verschillende cosmeticamerken, luxe warenhuizen, parfumerieën en andere opdrachtgevers. Jouw medestudenten zijn allemaal net zo enthousiast en ambitieus als jij, waardoor het tempo hoog is en de cursussen vrij pittig zijn.

Wij hebben een enorm netwerk van opdrachtgevers, en de diploma’s behaald bij onze cursussen staan dan ook hoog aangeschreven in de beauty- en cosmeticabranche.

Een visagie opleiding van hoog niveau.

Altijd al gedroomd van het beroep van visagist?
Wil jij ook van je creatieve kant je beroep maken? Werken voor een exclusief cosmetica merk?

Kies dan voor een visagie opleiding Maquillage Professionnel van Beautypartner!

MAC Pro for students

Toekomstige studenten van Beautypartner kunnen exclusieve Masterclasses van MAC PRO volgen waarbij gewerkt wordt met MAC Cosmetics producten. Bij het boeken van onze visagie opleiding Maquillage Professionnel ontvang je gratis een MAC Student Pro Card en profiteer je van exclusieve kortingen, privilege tot bijwonen van Studentlab by MAC Pro én een visagie gastles van international key make-up artist Ines Borgonjon van MAC Cosmetics.

Lees verder

Perfectioneer jouw resultaten.

Succes en prestige, word een vaktopper! Het geheim van succes? Een geheim hoeft het niet te zijn! Wanneer je de gevorderden visagie cursus Maquillage Prestige van Beautypartner hebt gevolgd gaan alle deuren voor je open.

Niet iedereen kan zondermeer worden toegelaten tot deze gevorderde visagie cursus.
Je dient je vaardigheid, enthousiasme en gedrevenheid te hebben laten zien in de cursus Maquillage Professionnel alvorens je kunt doorstromen naar de gevorderde visagie cursus Maquillage Prestige.
Cursisten van andere visagie scholen dienen eerst een toelatingstoets te doen.

Lees verder

Vergroot je 'marktwaarde' met de opleiding Hairstyling!

Als visagist zul je over het algemeen beter 'in de markt' liggen indien je ook een opleiding hairstyling hebt gevolgd en zowel make-up als haar kunt verzorgen van een model.

In deze opleiding leer je prachtige kapsels te stylen.

Lees verder

Geef professioneel huidverzorgingsadvies met de cursus Skincare Consultant.

Met het diploma Skincare Consultant kun je prima huidverzorgingsadvies geven aan klanten in bijvoorbeeld een parfumerie of warenhuis.
Verder geeft het de goede basis als visagist waardoor je nog meer uit je vak kunt halen (advies & verkoop). 

De opleiding tot Skincare Consultant is voor iedereen die interesse heeft in cosmetica en hier zijn of haar beroep van wil maken.

Lees verder

Vergroot je zakelijk inzicht!

De cosmeticabranche is een boeiende branche. Het omvat een enorme verscheidenheid aan producten. Daarnaast is het een branche die volop in beweging is. De cursus Cosmetica Consultant speelt in op de huidige en toekomstige trends. Bovendien is de opleiding zeer praktijkgericht, het geleerde is direct in de praktijk toepasbaar!

Je wilt gaan werken als verkoper cosmetica in een parfumerie, of de cosmetica afdeling in een luxe warenhuis. Je vindt het dus leuk om producten te adviseren en te verkopen, die te maken hebben met de lichamelijke verzorging van mensen. Je weet goed te luisteren naar de wensen van de klant en vertaald dit naar een deskundig advies. Je houding is klantgericht, sociaal, communicatief vaardig en flexibel. Serviceverlening heb je als verkoper hoog in het vaandel staan.

Lees verder

Word een echte Fashion Advisor!

Ben jij dol op mode, kleding en stoffen? Vind je het leuk om te adviseren en heb je altijd al in fashion willen werken? Dan is onze opleiding Fashionique Fashion Advisor echt iets voor jou! Beautypartner ontwikkelde deze op opleiding tot mode adviseur speciaal voor mensen zoals jij, die niet kunnen wachten om aan de slag te gaan. Daarom is de opleiding zeer praktijkgericht en kun je binnen 2 maanden aan de slag als medewerker in de modedetailhandel.

De Detex vakopleiding tot Fashion Advisor is jou op het lijf geschreven als je:

  • het leuk vindt om mensen te adviseren;
  • goed kunt luisteren naar de wensen van de klant en deze kunt vertalen naar een deskundig advies;
  • klantgericht, sociaal, communicatief vaardig en flexibel bent;
  • goed kunt verkopen en servicegericht bent;

Lees verder

Hier vind je een overzicht van onze overige mogelijkheden

Lees verder

Beautypartner biedt in samenwerking met Scheidegger enkele unieke MBO opleidingen aan. Scheidegger heeft de bevoegdheid om erkende MBO-dipoma’s uit te geven. Door de samenwerking met Scheidegger kan ook Beautypartner MBO opleidingen verzorgen. Dit garandeert de kwaliteit van de opleiding en waarde van je diploma.

De keuze voor het volgen van een opleiding van Beautypartner en Scheidegger is kiezen voor een unieke kwaliteitsopleiding in Nederland.

Lees verder

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl