corner left-topcorner right-top
BEAUTYPARTNER®
Intermediair Trainingen
corner left-bottomcorner right-bottom

Maquillage Prestige - visagie

Perfectioneer jouw resultaten.

Succes en prestige, word een vaktopper! Het geheim van succes? Een geheim hoeft het niet te zijn! Wanneer je de gevorderden visagie cursus Maquillage Prestige van Beautypartner hebt gevolgd gaan alle deuren voor je open.

Niet iedereen kan zondermeer worden toegelaten tot deze gevorderde visagie cursus.
Je dient je vaardigheid, enthousiasme en gedrevenheid te hebben laten zien in de cursus Maquillage Professionnel alvorens je kunt doorstromen naar de gevorderde visagie cursus Maquillage Prestige.
Cursisten van andere visagie scholen dienen eerst een toelatingstoets te doen.

 • Voor wie?

  De cursus Maquillage Prestige is bedoeld voor iedereen die zich wil verbreden als visagist. In deze opleiding leren wij je de fijne kneepjes van het vak en zul je je werk leren perfectioneren. Wij leren je kritisch te kijken naar je resultaten, hetgeen je naar een hoger niveau zal tillen. Kortom, voor iedereen die beter in zijn vak wil worden is de gevorderden Maquillage Prestige een must!

  Wat leer je?

  Je leert hoe je je eigen werkt perfectioneert, je leert beautymake-up aan te brengen, fashion make-up, fotografie make-up, zwart/wit- , extreme-, catwalk-, trend,- en TV make-up. Ook komen er diverse thema’s aan bod. Denk aan Harajuku-, Bollywood-, travestie- en Marokkaanse bruidsmake-up. En dit alles onder begeleiding van kritische docenten, allen werkzaam in het vak. Jij bent en blijft eindverantwoordelijk voor je resultaten, maar met deze cursus van Beautypartner wordt de kans op succes als visagist wel heel erg groot!

 • Wat leer je?

  Gedurende de gevorderde visagie curus Maquillage Prestige zul je intensieve begeleiding krijgen van je docenten. Uiteraard hoort wedstrijdtraining hier ook bij. Wanneer wij ervan overtuigd zijn dat jij een echte vaktopper kunt worden, stellen wij je voor binnen het netwerk van de school, het netwerk van de docenten en dat van de opdrachtgevers van het Beautypartner uitzendbureau.

  De gevorderden visagie cursus Maquillage Prestige is bedoeld voor visagisten die nóg meer kennis op willen doen over het vak. In deze cursus leren wij je de fijne kneepjes van de visagie en ga je je werk leren perfectioneren.

  Je gaat kritisch te kijken naar je resultaten, hetgeen je naar een hoger niveau zal tillen.
  Kortom, voor iedereen die beter in zijn vak wil worden is de gevorderden visagie cursus Maquillage Prestige een must!

 • Toelatingseisen

  Niet iedereen wordt toegelaten tot deze cursus. Je dient je vaardigheid, enthousiasme en gedrevenheid te hebben laten zien in de visagie cursus Maquillage Professionnel. Cursisten van andere visagie opleidingen of cursussen dienen eerst een toelatingstoets te doen.

  Indien je een student bent afkomstig van de cursus Maquillage Professionnel dan ontvang je een kleiner pakket, want je hebt al heel veel, en krijg je een korting van EUR350,- op de cursusprijs. Bel ons voor de kortingscode.

  Bijzonderheden

  De prijs van de cursus is inclusief een aanvulling op je materialen. Je dient, met uitzondering van de eerste, elke les een model mee te brengen. De cursus bestaat uit 20 bijeenkomsten.

  Klik onderaan op details voor meer informatie en de lesagenda

Start: In overleg, neem contact met ons op.
Aantal plaatsen: 10
Aangemeld: 0
Beschikbaar: 10
Prijs: € 2.300,00

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl