corner left-topcorner right-top
BEAUTYPARTNER®
Intermediair Trainingen
corner left-bottomcorner right-bottom

Academy opleidingen:

Heb jij al een baan in een andere branche en wil je graag een switch maken naar in de beauty- en cosmeticabranche?
Ben je reeds MBO, HBO of universitair geschoold, maar beschik je nog niet over de juiste theoretische kennis en praktijkvaardigheden?
Dan zijn de cursussen van Beautypartner echt iets voor jou! Onze cursussen zijn kort en krachtig, maar van hoog niveau. Binnen no time heb je een diploma op zak!

Beautypartner is de nummer 1 intermediair in de beauty- en cosmeticabranche, en kan jou op weg helpen naar wekelijkse opdrachten voor verschillende cosmeticamerken, luxe warenhuizen, parfumerieën en andere opdrachtgevers. Jouw medestudenten zijn allemaal net zo enthousiast en ambitieus als jij, waardoor het tempo hoog is en de cursussen vrij pittig zijn.

Wij hebben een enorm netwerk van opdrachtgevers, en de diploma’s behaald bij onze cursussen staan dan ook hoog aangeschreven in de beauty- en cosmeticabranche.

Lees verder

Kom bij Beautypartner langs

Er zijn regelmatig open dagen en open avonden bij Beautypartner zodat je de sfeer kunt komen proeven, de mensen achter het bedrijf kunt ontmoeten en al je vragen kunt laten beantwoorden. Er worden demonstraties gegeven, de docenten zijn aanwezig en je kunt de lesruimtes bekijken. Zo krijg je een heel goed beeld van de Beautypartner Academy en onze exclusieve locatie in Rotterdam.

Uiteraard bestaat de mogelijkheid je direct in te schrijven voor één van de opleidingen of cursussen zodat je je plek kunt bemachtigen.

Indien jij op een ander tijdstip dan de opendagen langs wilt komen ben jij van harte welkom.
Bel of mail naar ons om een gesprek met rondleiding in te plannen met een van onze docenten.

Video impressie van de open dag
Video impressie van de open dag
Met dank aan Juliasfashionminute.com

Lees verder

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl