corner left-topcorner right-top
BEAUTYPARTNER®
Intermediair Trainingen
corner left-bottomcorner right-bottom

Masterclass Bruidsmake-up

Tijdens deze masterclass leggen we de nadruk op de verzorging van een bruidsmake-up en de omgang met de bruid. Ideaal om je als gediplomeerd visagist verder in te specialiseren!
Je leert verschillende make-up technieken voor het aanbrengen van bruidsmake-up.

Daarnaast leer je hoe te luisteren naar de wensen van bruid en deze wensen te vertalen naar de ideale bruidsmake-up zodat je dat ‘wow-effect’ kunt bereiken!

Enkele onderwerpen waar wij aandacht aan gaan besteden zijn: Het maken van een gezichtsanalyse, vragen-luisteren-adviseren, verwennen, wenkbrauwen, de perfecte basis -een stralende huid-, prachtig sprekende ogen, wimpers, de ideale make-up voor de lippen van een bruid en krijg je nog vele andere tips en advies in omgangsvormen met de (kritische) bruid

Je neemt een eigen model mee en je eigen make-up koffer met penselenset. Na inschrijving ontvang je een lijst met niet verplichte, maar wel handige ‘must haves’ die je eventueel kunt aanschaffen omdat sommige cosmetica producten gewoon helemaal "hot" zijn voor een bruid.

Na deze masterclass kun je zelfstandig de make-up van bruiden gaan verzorgen. Deze masterclass is exclusief voor gediplomeerde visagisten.

Details

Start: In overleg, neem contact met ons op.
Aantal plaatsen Niet van toepassing
Aangemeld 2
Prijs € 175,00
Aantal lessen 1
Locatie Beautypartner - Rotterdam

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl