Vacature Beauty Advisor Bobbi Brown

Vacature Vertegenwoordiger make-upmerk België

Bedrijfsprofiel

Bobbi Brown ging in 1980 naar New York City om haar droom als make-up artist te verwezenlijken. Door het gebrek aan flatterende make-up op de markt, kreeg Bobbi Brown het idee om een lipstick te ontwikkelen die de natuurlijke schoonheid van de lippen benadrukte. Dit werd een groot succes en zo is de het imperium van Bobbi Brown begonnen. De filosofie van Bobbi is evenwicht bereiken en bewaren. Een positieve visie ontwikkelen en van jezelf houden zoals je bent. Mooi toch!

Taakomschrijving

Je wordt als Reizend Make-up Artist op oproepbasis ingezet in de diverse counters in de Bijenkorf. Sales is de kerntaak naast service bieden aan de klanten die voor dit prachtige merk bij de counter komen. Ben jij zo pro actief dat jij op een warme manier de klant aanspreekt, naar de counter weet te krijgen en deze vervolgens met zoveel service en flair weet te bedienen dat zij terugkomen? Dan ben JIJ de persoon die zij zoeken. Deze functie is op flexibele basis.

Selectiedag

De selectiedag van Bobbi Brown zal op 15 maart plaatsvinden in Maarssen. Wanneer jij word geselecteerd zal de training plaatsvinden op 7 & 8 april. Beschikbaarheid op deze 3 data is een must.

Regio

De werkzaamheden voor deze functie vinden plaats in Amsterdam, Amstelveen, Rotterdam, Den haag en Eindhoven.

Functie-eisen

  • Ervaring in de cosmetica branche, met voorkeur in een luxe parfumerie
  • Flexibiliteit in deze functie is een vereiste (denk aan last- minute calls)
  • Je bent pro actief en vindt het geweldig om op mensen af te stappen
  • Sales en service staan bij jou hoog in het vaandel
  • Representatief
  • Punctueel en komt altijd op tijd
  • Target driven, commercieel ingesteld: je hebt een verkoopdrive en wilt scoren

Arbeidsvoorwaarden

Deze dynamische functie is op uitzendbasis. De NBBU cao wordt gehanteerd. Naast het bruto uurloon bouw jij vakantiegeld en vakantiedagen op. Daarnaast ga jij na 26 weken pensioen opbouwen.. Daarnaast krijg jij de mogelijkheid om getraind te worden voor dit prachtige merk en wellicht nog andere merken en commerciële trainingen als jij de perfecte sales driven en service gerichte kandidaat blijkt te zijn. Tevens koppelen onze Sales & Service coach aan jou om jou heel doelgericht verder te ontwikkelen.

Reageren

Solliciteer pas als je aan alle functie eisen voldoet, dit om wederzijdse teleurstelling te voorkomen. Ben jij die persoon die de personality en looks heeft passend bij dit prachtige merk en die zich kan vinden in de taakomschrijving en voldoet aan de functie eisen? Wacht dan niet langer en solliciteer direct op vacature 1073
Reageer

Bekijk ook:

Over de schrijver

Ashley van Lis

Ashley van Lis

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl