Primeur bij Beautypartner

Primeur: Blogster LindaSteph verzorgt live masterclass ‘Celebrity Look’ bij Beautypartner

Primeur bij Beautypartner

Op zaterdag 25 oktober 2014 geeft de bekende Nederlandse blogster ‘Lindasteph’ haar eerste ‘live’ workshop bij Beautypartner aan de Eendrachtsweg in Rotterdam. Lindasteph, die vooral bekend is van haar online tutorials, zal in een 3 uur durende make-up masterclass deelnemers leren hoe zij een ‘Celebrity Look’ kunnen creëren.

Inspiratiebron

Met bijna honderdduizend volgers op Instagram, haar eigen kanaal op YouTube en 5,5 duizend likes op FaceBook, is LindaSteph een van de succesvolste beautybloggers van dit moment. Dagelijks deelt de Schiedamse online haar looks met haar volgers en geeft hen make-up tips. Met haar exotische uiterlijk is zij een inspiratiebron voor velen. Steeds vaker kreeg LindaSteph dan ook de vraag of ze niet eens een workshop in levende lijve wilde geven. Op zaterdag 25 oktober 2014 is het zover! Dan verzorgt LindaSteph de masterclass ‘Celebrity Look’ bij Beautypartner aan de Eendrachtsweg in Rotterdam.

Hartje Rotterdam

De keuze voor Beautypartner was een logische. LindaSteph: “Voor de masterclass ‘Celebrity Look’ zocht ik een inspirerende, stijlvolle omgeving die ingericht is op het geven van een make-up workshop. Ik kwam al snel uit bij Beautypartner. Wat een prachtig pand en geweldige locatie in hartje Rotterdam! En belangrijker nog, Beautypartner heeft, als intermediair en opleider, veel ervaring in de cosmeticabranche. Alles wat ik nodig heb om een masterclass te geven is bij Beautypartner aanwezig en ik voel me er helemaal thuis!”

Certificaat

De masterclass ‘Celebrity Look’ duurt 3 uur en start met een korte kennismaking met LindaSteph. Daarna zal zij deelnemers stap voor stap de technieken leren om er red carpet proof uit te zien. Uiteraard is er ruim de gelegenheid om vragen te stellen en loopt LindaSteph rond om deelnemers te ondersteunen. Na afloop krijgen deelnemers een officieel certificaat dat verklaart dat zij de masterclass succesvol hebben afgerond.

Aanmelden

Aanmelden voor de masterclass ‘Celebrity Look’ van LindaSteph kan vanaf donderdag 25 september op de website van Beautypartner. De kosten bedragen €225,- en zijn inclusief een hapje en een drankje. Met de kortingscode: lindasteph krijg je bij aanmelding €75,- korting. Voor aanvang krijgen deelnemers een lijst toegestuurd met benodigdheden die zij zelf dienen mee te brengen.
Aanmelden

Over de schrijver

Cora de Munnik

Cora de Munnik

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl