Masterclass Lindasteph Be There!

Beautyblogster Lindasteph geeft bij Beautypartner een Masterclass Brows & Eyeliner.

Lindasteph Masterclass Brows & Eyeliner

Wenkbrauwen kunnen je gezicht en uitstraling enorm beïnvloeden, leer om perfect gemodelleerde browse te creëren op verschillende manieren zodat je aan de wensen kan voldoen van je diverse klanten én van jezelf.

Er zijn zoveel verschillende eyeliner stijlen maar zodra je de basis techniek van een strakke liner onder de knie hebt zal je zien dat het vanuit dat punt steeds gemakkelijker zal worden. Je zal opnieuw verschillende manieren te zien krijgen waarop je eyeliner kan aanbrengen wat wisselende effecten heeft op het oog en de algemene uitstraling van je look.

Wanneer je deze twee beauty essentials onder de knie hebt , heb je zonder twijfel een prachtige basis voor elke make-up die je maar kan verzinnen.
Ben je visagiste en wil je jouw klanten graag een onderscheidende make-up look aanbieden en net als Lindasteph ingevlogen worden om een de make-up van een bruid te verzorgen? Meld je dan vandaag nog aan! Een model meenemen mag maar is geen vereiste om mee te nemen naar deze masterclass.

Early bird korting

Met inmiddels meer dan honderddertigduizend volgers op Instagram, haar eigen kanaal op YouTube en 5,5 duizend likes op FaceBook, is LindaSteph een van de succesvolste beautybloggers van dit moment. Dagelijks deelt ze online een look met haar volgers en geeft hen make-up tips. Op zaterdag 11 juli demonstreert zij live stap voor stap de door haar ontworpen Brows en Eyeliner technieken. Doe ook mee en krijg persoonlijke feedback en tips van LindaSteph én vergroot jouw kennis van make-up!
Snelle beslissers, die boeken vóór 27 juni, krijgen een early bird korting en betalen geen €225 maar slechts €60!

Meld je dus snel aan via het inschrijfformulier op de site. Tot 11 juli!

Aanmelden

Bekijk ook:

Over de schrijver

Manda van Trigt

Manda van Trigt

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl