L’Oréal Perslancering 27 mei 2015

Beautypartner mocht aanwezig zijn tijdens de exclusieve lancering van L’Oréal, waar diverse merken hun nieuwe producten toonden aan het publiek.

L’Oréal Perslancering

Op woensdag 27 mei 2015 vond de exclusieve perslancering van diverse merken onder de hoed van de L’Oréal Groep plaats in Tobacco aan de Nes in Amsterdam. Onder andere Essie, Maybelline, Garnier en L’Oréal Paris presenteerden daar vol trots de producten die in de 2e helft van 2015 in de winkels liggen.

Geopend werd er met de presentatie van een nieuw haarverzorgingsmerk, dat vanaf eind september in Nederland geïntroduceerd zal worden. Welk merk dit is, verklappen we nog even niet!

Vervolgens mocht het publiek (bestaande uit beautybloggers. journalisten en twee afgevaardigden van Beautypartner) door naar de volgende zaal waar in verschillende stands de nieuwe producten per merk werden voorgesteld.

In de Essie stand waren de 3 Essie manicuristes Petra, Barbara en Jagoda aan het lakken met de nieuwe zomer- en wintercollectie. Tevens vertelden zij als wie het ook maar wilde horen, dat Essie eind juli een gel-topcoat (zonder lamp!) aan het assortiment zal toevoegen!

In de L’Oréal Paris stand stond een graveur die namen in de nieuwe lipsticks graveerde, om een leuke en persoonlijke touch aan de huls te geven. Door Yvonne van L’Oréal werden we door de stand geleid waar we het nieuwe oogschaduw palette “LA Nude palette” en overige pareltjes mochten bewonderen.

Naast deze prachtige stands waren ook Maybelline, L’Oréal Elvive en Garnier aanwezig en trokken zij veel bekijks.

Over de schrijver

Sanne de Keizer

Sanne de Keizer

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl