Knappe mannen voor Cartier Event

Verwelkomd worden door 2 knappe mannen… Wie wil dat niet?

Knappe mannen voor Cartier Event

Ontvangen worden door twee begeerlijke mannen tijdens het lanceringsevent van Cartier, dat was allesbehalve een straf voor de genodigden op dit exclusieve Cartier event Finley, Het Witte Huis in Loosdrecht. Beautypartner vaardigde 2 handsome gentleman af om alle gasten in stijl welkom te heten.

De huisparfumeur van Cartier, Mathilde Laurent, heeft een nieuwe prachtige geur ontwikkeld als hommage aan de panter - het symbool van het huis. La Panthère Eau de Parfum Légère is een juweel in de wereld van luxe parfums: een pure verleiding dat staat voor vrouwelijkheid, intelligentie en vrijheid. De inspiratie is terug te vinden in de luxueuze flacon geslepen naar het gelaat van de panter.

De reden van dit event is duidelijk: het introduceren van de geur. Het event vond plaats op een mooie locatie met een rietgedekte designvilla met buitenterras aan het water. Er was tijd voor een hapje, drankje en natuurlijk de mogelijkheid om met deze twee knappe mannen op de foto te gaan. La Panthère Eau de Parfum Légère stond centraal en heeft alle verdiende aandacht gekregen.

Every woman has a feline side, and every flower bears animal notes at its heart - Mathilde Laurent, Cartier Perfumer.

Over de schrijver

Sanne de Keizer

Sanne de Keizer

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl