Een werkdag bij Beautypartner

Nadieh de Zwaan heeft voor ons een leuk verslag geschreven van haar werkdag voor Essie.

Een werkdag bij Beautypartner

Vorige week woensdag was het weer zover, ik mocht aan de slag voor een van mijn favoriete merken; Essie. Bepakt en bezakt richting Amsterdam voor een event voor journalisten en bloggers georganiseerd door L’Oréal.

De locatie zag er geweldig uit! Wat een ruimte, wat tof ingericht, alles zag er prachtig uit. Ook onze werkplek was fantastisch ingericht, met levensgrote poppen die nagellakflesjes vasthielden. Met z’n drieën hebben we de tafel verder ingericht en was het tijd om de locatie te verkennen.

Uiteraard hebben we ons door de visagisten daar, even laten bijwerken met prachtige make-up. Ook Garnier was aanwezig, L’Oréal zelf, met hele toffe producten, en ook Maybelline was van de partij.

Nadat we alles bezichtigd hadden en waar nodig, de nodige informatie hadden verkregen, was het tijd om zelf aan de slag te gaan! De journalisten/bloggers waren erg geïnteresseerd in Essie, wat er voor zorgde dat het rondom onze tafel volstond met dames. De wintercollectie viel erg in de smaak, maar ook de spring collectie (waar het immers om draaide) was ook favoriet. Maar waar iedereen helemaal dol van was, was de Gel-Setter. Bij veel tot dat moment onbekend, maar inmiddels een favoriet durf ik wel te zeggen. Dat we hem veel hebben gebruikt was wel te merken aan het eind van de dag, alle drie onze flacons zo goed als leeg.

Van de journalisten/bloggers alleen maar positieve reacties gehoord over Essie en ze nog het een en ander aan tips meegegeven over hoe te lakken. Wat ik ook erg leuk vond, was dat er twee bloggers op het event aanwezig waren, die ik al geruime tijd volg via YouTube (o.a.) Deze dames heb ik ook mogen voorzien van een manicure. Wat ik nog leuker vond, was dat ik hun video aan het bekijken was en mezelf daarin terug zag komen, druk manicurende. Tegelijkertijd goede reclame voor Essie! https://www.youtube.com/watch?v=148RUPMPyXs (vanaf 2:17).

Al met een al was het een ontzettende leuke, drukke dag. Ook heb ik veel geleerd van mijn collega’s Petra en Barbera, die al veel langer werken voor dit prachtige merk. Erg leuk om zo tips van hun te horen, maar ook om hun werkwijze te kunnen zien. Ik vond het een geslaagde dag!

Over de schrijver

Claudia Jansen

Claudia Jansen

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl