Beautypartner werft team voor Charlotte Tilbury

Een Brits make-up merk nestelt zich in 2016 voor het eerst in Nederland.

Beautypartner werft team voor Charlotte Tilbury

In de lounge bij Beautypartner HQ in Rotterdam zitten de make up artists die uitgenodigd zijn voor de selectiedag zenuwachtig in afwachting van het moment dat hun naam geroepen wordt. De spanning stijgt en er wordt geroezemoesd over wat hen mogelijk wachten staat.

Als het zo ver is, zitten ze tegenover een afgevaardigde van Charlotte Tilbury en worden er lastige vragen op ze afgevuurd. Alsof dit nog niet pittig genoeg is, moeten ze dit ook nog in het Engels doen. Daarna gaan ze in duo’s aan de slag met de producten; op elkaar brengen ze één van de looks aan waar het merk om bekend staat. Ondertussen kijkt een ervaren make up artist van Charlotte Tilbury over hun schouder mee en geeft een op- en aanmerkingen.

Een nieuwe ervaring rijker maar met nog evenveel spanning over de uitslag, druppelen de geselecteerde dames vervolgens weer één voor één naar buiten en is het afwachten.

In de weken daarna worden we dagelijks gebeld door een van de dames die vragen of er al nieuws is. Binnenkort gaan er vervolggesprekken plaatsvinden en zal het allereerste team van Charlotte Tilbury in Nederland geformeerd worden.

Beautypartner voelt zich zeer vereerd de selectie voor dit waanzinnige merk te mogen verzorgen! Wij wensen de dames die op tweede gesprek gaan veel succes en kijken uit naar de opening later dit jaar!

Over de schrijver

Manda van Trigt

Manda van Trigt

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl