Beautypartner traint toptalenten voor Essie

Essie training voor dames Beautypartner

Beautypartner traint toptalenten voor Essie

Essie komt vaker op de rode loper voorbij dan Jennifer Aniston.
Perfecte kleuren beginnen met perfecte nagels en de manier waarop Essie met nagelverzorging omgaat is uniek voor elke vrouw. Of het nou Mezmerised, Lovie Dovie of Jamaica Me Crazy is, met Essie op je nagels krijgt iedereen het hoog in haar bol.

Toptalenten

Essie is al 30 jaar de keuze van miljoenen vrouwen én de professionele manicurestandaard met kwaliteitsgarantie. Essie heeft een vaste kern van toptalenten waar de dames van Beautypartner onderdeel van uitmaken. Daarom verzorgt Beautypartner een Essie-training voor de dames waarin alle puntjes weer even op de i worden gezet. De look, de verzorging en de houding, alles komt aan bod!

Verzorging

Naast 100 kleuren, heeft Essie ook verzorging voor ieder nageltype en top coats voor de perfecte afronding. De nagellak is voorzien van een professionele langhoudende formule en de breed aflopende kwast maakt het mogelijk om de nagels nog beter te lakken. Onze dames weten er alles van! Mocht jij interesse hebben om bij dit team te horen mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over de schrijver

Manda van Trigt

Manda van Trigt

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl