Intermediair nieuws:

Massagedames op BlendFest Hoek van Holland!

Beautypartner massagedames voorzien bezoekers van Blendfest van hand- of voetmassage.

Massagedames op BlendFest Hoek van Holland!
maandag, 27 juli 2015

Op zaterdag 18 juli was Stibat aanwezig op strandfestival BlendFest in Hoek van Holland. Stibat staat voor Stichting batterij.
Zij houden zich bezig met het inzamelen van lege batterijen. Om meer bekendheid te vergaren en om mensen zich bewust te maken van batterijeninzameling heeft Stibat in samenwerking met Bureau Jez een leuke actie gehouden voor de bezoekers van Blendfest: bezoekers die lege batterijen inleveren maken kans op leuke prijzen of een heerlijke massage van de aanwezige dames.

Lees verder...

Vaste baan bij je favoriete make-up merk

Skincare droombaan Kiehls via Beautypartner voor Nely Vis

Vaste baan bij je favoriete make-up merk
woensdag, 22 juli 2015

Met een goede vriendin kom je ver en dat kan Nely Vis weten.
Nely heeft voordat zij als Beauty Advisor aan de slag ging een bijbaantje naast haar studie gehad. Vanwege haar passie voor cosmetica heeft zij de stap gewaagd om zich in te schrijven bij Beautypartner op aanraden van een goede vriendin.

Vanwege haar enorme passie, sales en service houding en flexibiliteit kreeg Nely de kans om als Brand Ambassador voor diverse geuren aan de slag te gaan.

Lees verder...

Een droombaan voor Zuza Mandrysz

‘Ik zou Beautypartner zeker aanraden aan anderen!’

Een droombaan voor Zuza Mandrysz
dinsdag, 21 juli 2015

Iedereen doet het, een vacature zoeken via internet. Zo ook Zuza Mandrysz. Na kort zoeken en wat handige tips van een collega kwam Zuza bij Beautypartner Intermediair terecht.

Toen Zuza net begon bij Beautypartner werkte zij als Brand Ambassador voor BaByliss in de V&D. Hierbij heeft zij haar commerciële talenten en haar gevoel voor service ingezet om te laten zien wat zij waard was.

Lees verder...

Vaderdag succesvol verlopen!

In het vaderdagweekend stonden onze Beauty Advisors door heel Nederland klaar om jou te helpen bij de aanschaf van het perfecte vaderdagcadeau.

Vaderdag succesvol verlopen!
donderdag, 02 juli 2015

Het weekend van 19, 20 en 21 juni was een leuk en druk weekend: meer dan 100 Beautypartner Beauty Advisors stonden in o.a. de Bijenkorf, Ici Paris XL, Douglas en Etos klaar om alle (klein)zonen en (klein)dochters te adviseren bij de aankoop van het perfecte vaderdag cadeau voor hun allerliefste (o)pa!

Merken als Bvlgari, Cartier, Hugo Boss, Acqua di Parma, Kiehl’s en Giorgio Armani zetten hun fantastische herengeuren in de spotlight, de cadeaupakketten vlogen de deur uit. Vaders uit alle hoeken van ons kikkerlandje zijn van top tot teen verwend.

Hierbij bedanken wij al onze Beauty Advisors voor hun inzet en enthousiasme, wij mogen weer fantastische omzetten terugkoppelen naar onze gewaardeerde opdrachtgevers!

Lees verder...

Beautypartner verrast Open dag bezoeker met luxe Goodiebag!

Nandenie omschrijft hoe zij de Beautypartner open dag heeft ervaren

Nandenie
vrijdag, 26 juni 2015

Inmiddels is bekend wie tijdens de Beautypartner Open dag de Goodiebag ter waarde van € 200,- heeft gewonnen!

Deze week verrasten wij open dag bezoeker Nandenie met een telefoontje, Nandenie reageerde erg enthousiast en vertelde ons gelijk hoe zij de open dag ervaren heeft.

Lees verder...

Verslag Beautybingo XXL op 31 mei 2015

Beautypartner was als hoofdsponsor aanwezig bij dit fantastische evenement!

Verslag Beautybingo XXL op 31 mei 2015
dinsdag, 16 juni 2015

Zondagavond 31 mei stonden honderden dames in de stromende regen wachten tot zij de zaal van Villa Thalia mochten betreden om deel te nemen aan superleuk evenement: de Beautybingo XXL!

Deze editie was Beautypartner hoofdsponsor en dat betekende: toffe prijzen! Zo stelde onze opdrachtgevers Essie, Bvlgari en Foreo leuke items beschikbaar als bingoprijzen of cadeau in de goodiebag die alle 350 dames na afloop mee naar huis namen.

Lees verder...

L’Oréal Perslancering 27 mei 2015

Beautypartner mocht aanwezig zijn tijdens de exclusieve lancering van L’Oréal, waar diverse merken hun nieuwe producten toonden aan het publiek.

L’Oréal Perslancering
zaterdag, 13 juni 2015

Op woensdag 27 mei 2015 vond de exclusieve perslancering van diverse merken onder de hoed van de L’Oréal Groep plaats in Tobacco aan de Nes in Amsterdam. Onder andere Essie, Maybelline, Garnier en L’Oréal Paris presenteerden daar vol trots de producten die in de 2e helft van 2015 in de winkels liggen.

Geopend werd er met de presentatie van een nieuw haarverzorgingsmerk, dat vanaf eind september in Nederland geïntroduceerd zal worden. Welk merk dit is, verklappen we nog even niet!

Lees verder...

Getest Essie Salon Performance Nail Care

Artikel Beautyjournaal die wij jou niet wilde onthouden!

Getest Essie Salon Performance Nail Care
woensdag, 03 juni 2015

Essie: meer dan alleen leuke kleurtjes.
Essie is een merk dat vooral bekend staat om zijn vele kleuren nagellak.
Neem maar eens een kijkje op de website van Essie voor het volledige kleurenpalet.
Naast al deze leuke kleurtjes heeft Essie ook een verzorgingslijn, Essie Salon Performance Nail Care, die bestaat uit diverse base coats, top coats en nagelbehandelingen, zoals een nagelversterker en een lak die ribbels in de nagels opvult.

Lees verder...

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl