Intermediair nieuws:

Chloé at Douglas groot succes!

Beautypartner dames ondersteunen grote promotie Chloé in de Douglas Venestraat.

Chloé at Douglas groot succes!
dinsdag, 01 december 2015

De afgelopen weken wemelde het op Instagram foto’s van leuke meiden die een bezoekje brachten aan de Douglas in de Venestraat Den Haag, waar een grote Merry Go Round (draaimolen) van Chloé stond. Op de draaimolen stonden uitvergrote versies van de fantastische Chloé geuren die je kon gebruiken voor de foto, en daarom heen de prachtige Beautypartner uitverkorenen om de promotie te begeleiden, uitleg te geven aan bezoekers en te sprayen.

Op donderdag, vrijdag en zaterdag was er een BN-er uit de beautywereld aanwezig om de kiekjes te schieten en ieder uur een winnares van een Chloé geurenpakket te kiezen!

De actie trok veel aandacht en bekijks, met verkoop en leuke foto’s als gevolg. Wij willen opdrachtgever Chloé bedanken voor het vertrouwen en onze Beauty Advisors voor hun enthousiasme en inzet!

Lees verder...

Mascha in dienst bij Rituals!

Na een half jaar als interim counter manager te hebben gewerkt, heeft onze Mascha Smit per 1 november een contract aangeboden gekregen.

Mascha in dienst bij Rituals!
maandag, 30 november 2015

Wij feliciteren onze eigen Mascha Smit met haar aanstelling als Counter Manager voor Rituals!

Een half jaar geleden werd zij via Beautypartner aangesteld als interim manager. In deze periode heeft Mascha zich dubbel en dwars bewezen bij de opdrachtgever en dit heeft er toe geleid dat zij een contract aangeboden heeft gekregen. Mascha leidt nu haar eigen team binnen de Bijenkorf en heeft met haar collega’s al meerdere “prijzen” in de wacht gesleept, onder andere voor “hoogste omzet”.

We zijn trots op je, Mascha!

Lees verder...

Geslaagde Models Inc. workshop: ‘De perfecte casting make-up!’

Modellen in de dop leren een perfecte casting make-up aan te brengen.

Geslaagde Models Inc. workshop: ‘De perfecte casting make-up!’
maandag, 26 oktober 2015

Afgelopen zaterdag gaf Nadieh de Zwaan een workshop casting make-up en het was een groot succes!
De modellen, die aan het begin van hun carrière staan, waren super enthousiast en hebben een hele gezellige middag met elkaar gehad.
Tijdens de workshop hebben ze geleerd hoe ze de perfecte casting make-up moeten aanbrengen.

Stap voor stap heeft Nadieh de stof met de meiden behandeld.

Lees verder...

Essie-team boekt succes met top omzetten in september

In september zijn de Beautypartner manicuredames er ruim in geslaagd om het target te behalen.

Essie-team boekt succes met top omzetten in september
woensdag, 07 oktober 2015

Afgelopen weken is er voor Essie SUPERGOED verkocht!!
Pauline en Petra hebben fantastische omzetten neergezet (43 en 52 stuks!) en zo is er vaker ver over de 20 stuks verkocht.

Door deze mooie verkopen staat het gemiddelde per promotiedag in de maand september nu op een mooie 24 stuks - ruim boven het target van 20 producten.

Lees verder...

Vacature Skincare trainer & verkoopspecialist

Vacature Vertegenwoordiger make-upmerk België
maandag, 05 oktober 2015

Bedrijfsprofiel

Dit Engelse huidverzorgingsmerk dat van oorsprong is opgericht door een Griekse, is sinds kort verkrijgbaar in Nederland. De kostbare producten zijn een natuurlijk alternatief voor allerlei vormen van plastische chirurgie. Veel internationale celebrity's zweren bij deze revolutionaire 'high-performance' huidverzorgingslijn.

Lees verder...

Vacature Ambassadrice luxe damesparfum

Vacature Vertegenwoordiger make-upmerk België
woensdag, 30 september 2015

Bedrijfsprofiel

Dit merk is het icoon van klasse en vrouwelijkheid. Naast hun delicate geuren zijn zij actief in de mode en accessoires.

Taakomschrijving

Je bent als ambassadrice het gezicht van het merk en benadert actief en professioneel klanten in een filiaal van een parfumerie of luxe warenhuis. Daarnaast adviseer en informeer je de klant over de geuren, demonstreer je de geur en verkoop je het product. Je doet aan cross-selling, dit betekent dat je meerdere producten van het merk aan de klant verkoopt. Wanneer jij aan het werk bent vindt er een groot evenement plaats waar veel publiek op af zal komen. Van jou wordt verwacht dat je het boegbeeld van het merk bent en iedereen verwelkomt met een lach.

Lees verder...

Modehuis Miu Miu lanceert eerste parfum

Beautypartner verzorgt promotie Bijenkorf

Modehuis Miu Miu lanceert eerste parfum
maandag, 07 september 2015

Het Italiaanse highfashion merk MiuMiu lanceerde deze maand haar eerste geur en de Beautypartner dames hebben de eer gekregen om dit merk komende weken te promoten in Bijenkorf Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam. De geur, gehuld in een prachtige flacon geïnspireerd op de “signature tas” van het merk, wordt omschreven als een “nieuwe klassieker met een modern randje”.
Onze dames, gekleed in een door het modehuis zelf ontworpen jurkje, waren niet te missen!

De promotie was zeer succesvol. Miu Miu heeft de toon gezet als nieuwkomer in de parfumeriewereld en wij zijn trots hier onderdeel van te hebben uitgemaakt.

Lees verder...

Positieve review Beauty Advisor Senem

Klanttevredenheidsonderzoek Bijenkorf

Positieve review Beauty Advisor Senem
donderdag, 27 augustus 2015

Onlangs zijn onze Bijenkorf Beauty Advisors geïnformeerd over het belang van de enquête die hun klanten kunnen invullen n.a.v. hun bezoek aan de Bijenkorf.
Via deze reviews kan de Bijenkorf meten in hoeverre o.a. onze Beauty Advisors voldoen aan de hoge verwachtingen en gestelde eisen.
Erg gaaf is het dan ook om de volgende klantreview te ontvangen vanuit filiaal Rotterdam:
“Senem van Biotherm heeft mij en mijn moeder een heel goed advies gegeven. Daarnaast was ze erg vriendelijk en gaf ze ons samples”.

Beautypartner laat ook de Department Managers Cosmetica op deze manier zien dat zij met haar Beauty Advisors bijdraagt aan de “premium experience” !

Lees verder...

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl