Intermediair nieuws:

Visagiste Brigitta aan het woord

Visagiste Brigitta aan het woord
vrijdag, 29 augustus 2014

Beautypartner’s Brigitta is een echte professional in het visagievak en werkt nu al een jaar naar volle tevredenheid voor het make-upmerk Black|Up. Ze vertelt over haar bemiddeling en (werk)ervaringen.

“Mijn naam is Brigitta Manuhutu en ik heb zo'n 17 jaar in de parfumerie branche gewerkt, les gegeven bij Zadkine en veel freelance werk gedaan voor gerenommeerde cosmeticamerken op events en instore. 2,5 jaar werkte ik voor het merk Urban Decay bij Sephora, maar helaas bestaat deze keten niet meer. Zodoende verloor ik mijn baan.

Lees verder...

Halal Cosmetics

Visagiste Firdaouss aanwezig op het event Djemaa el Fna; Eetplein Rotterdam

Halal Cosmetics
dinsdag, 12 augustus 2014

Halal Cosmetics biedt een assortiment aan make-upproducten welke geheel organisch zijn. Op dit moment zijn de producten alleen via internet verkrijgbaar.

Halal Cosmetics presenteerde haar assortiment voor het eerst tijdens Djemaa el Fna afgelopen weekend.
Voor dit grootse event wordt het Rotterdamse museumpark voor heel even omgetoverd tot hèt bekende eetplein in Marokko. Het openluchtrestaurant trok maar liefst 15000 bezoekers.

Onze visagiste Firdaouss was aanwezig ter ondersteuning en voorzag de bezoekers indien gewenst van een prachtige make-up.

Lees verder...

ESSIE Vending Machine

Noviteit van het supertrendy nagellak merk ESSIE

ESSIE Vending Machine
vrijdag, 08 augustus 2014

Nagels zijn tegenwoordig part of the outfit en belangrijker dan ooit.
We kunnen écht niet meer met afgebladderde nagellak naar ons werk en al helemaal niet naar belangrijke afspraken. Toch vergeten we soms onze nagels bij te werken of hebben we niet altijd even veel tijd.

Essie heeft hier een oplossing op bedacht. Het nagellak merk komt namelijk met een bijzonder verkooppunt: ze gaan snoepautomaten gebruiken om zo op iedere mogelijke locatie hun nagellakjes te kunnen aanbieden.
Niet een geheel gek idee, zeker omdat we tegenwoordig ook al cupcakes, mascara’s en ballerina’s uit automaten kunnen scoren.

Er zullen maar liefst 48 geselecteerde kleurtjes verkocht worden in de machines, waarvan 42 vaste kleuren uit ‘the main collection’ en 6 seizoen kleuren die natuurlijk telkens worden aangepast.
Helaas zullen de automaten voorlopig alleen nog in de VS geplaatst worden, beginnend met de JetBlue terminal bij New York’s vliegveld JFK airport en Oakland International Airport.
Actuele zomerkleuren

Lees verder...

Beauty Salon Dimensions

Drie dagen lang inspiratie opdoen

Beauty Salon Dimensions
donderdag, 07 augustus 2014

Van zaterdag 13 t/m maandag 15 september vind je op het vernieuwde Beauty Salon Dimensions drie dagen lang de nieuwste trends, inspiratie, tips en koopjes onder één dak.
In dit nieuwsitem krijg je alvast een klein voorproefje.

De kaartverkoop begint op 22 augustus.
Test en probeer de nieuwste producten en apparaten. Zo ervaar je zèlf de innovaties van dit moment in onze branche.
Er zijn vele exposanten, waaronder ook tientallen nieuwkomers die voor het eerst op de beurs hun noviteiten presenteren. A must see voor iedereen die interesse heeft in de cosmeticabranche!

De professionals die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel ontvangen korting met registratiecode uit Beauty2Buy Magazine, advertentie of uitnodiging.
Meer kortingsmogelijkheden kun je op de website vinden.

Voor meer informatie en prijzen klik hier:
Link website

Lees verder...

Nieuw: volg nu Masterclass op elk gewenst moment

Vergroot je kennis op een tijdstip dat jou goed uitkomt!

Nieuw: volg nu Masterclass op elk gewenst moment
donderdag, 31 juli 2014

Ben jij Visagist/Hairstylist en wil jij je kennis vergroten of opfrissen, om klanten nog beter van dienst te zijn en jouw markwaarde te vergroten?

Vanaf juli is het mogelijk om op elk gewenst moment een Masterclass te volgen! Christine ging jou voor en volgde een Masterclass Bruidsmake-up.
Ze belde met de aanvraag en binnen 1,5 week was de les een feit. Christine geeft aan deze servicegerichte manier van werken en de Masterclass een positieve ervaring te vinden.
‘Waardevol’ als zij kijkt naar de extra kennis die zij heeft opgedaan die direct toepasbaar is in haar werk en ‘gezellig’ als zij praat over de lekkere hapjes en drankjes in de vorm van een High Tea die tijdens de Masterclass geserveerd worden.
Christine heeft een professionele indruk van Academy als geheel, zegt ze: “Prettige communicatie van a tot z en de flexibiliteit om met de docent aanvullende punten te bespreken buiten het lesmateriaal om, waardoor het maatwerk wordt.
Na deze positieve eerste kennismaking geeft Christine aan dat zij de opleiding Hairstyling wil volgen, nu zij overtuigd is van de vakgerichte kwaliteit van de lessen.

Christine, wij kijken ernaar uit om weer met jou samen te werken in de toekomst!

Lees verder...

Welkom Petra

Projectmanager Beautypartner Intermediair

Welkom Petra
vrijdag, 25 juli 2014

Vanaf deze week heten wij Petra welkom in ons team.

Petra wordt verantwoordelijk voor de Bijenkorf en diverse andere projecten binnen onze organisatie.
Petra heeft 6 jaar ervaring als projectmanager en heeft het plannen en coördineren volledig onder controle.

Wij zijn blij deze topper tot ons team te mogen rekenen!

Lees verder...

Studente Maquillage Professionnel gaat aan de slag bij Ici Paris XL

Direct na behalen diploma aangenomen op droombaan!

Studente Maquillage Professionnel gaat aan de slag bij Ici Paris XL
vrijdag, 11 juli 2014

Studente Delphine Kreuger is op 28 juni geslaagd voor de opleiding Maquillage Professionnel, gefeliciteerd Delphine!

In september start Delphine met haar volgende opleiding Cosmetica Consultant en daarop vooruitlopend heeft zij gesolliciteerd bij Parfumerieketen Ici Paris XL.
Delphine is per direct aangenomen en start aanstaande zaterdag al!

Wil jij ook graag een opleiding volgen met als doel aan de slag te gaan in het veld? Dan ben je bij ons aan het goede adres: onze opleidingen zijn praktijkgericht en staan goed aangeschreven bij de werkgevers in de branche!

Lees verder...

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
E-mail: info@beautypartner.nl