corner left-topcorner right-top
BEAUTYPARTNER®
Overzicht MBO Opleidingen
corner left-bottomcorner right-bottom

MBO opleidingen

Beautypartner biedt in samenwerking met Scheidegger enkele unieke MBO opleidingen aan. Scheidegger heeft de bevoegdheid om erkende MBO-dipoma’s uit te geven. Door de samenwerking met Scheidegger kan ook Beautypartner MBO opleidingen verzorgen. Dit garandeert de kwaliteit van de opleiding en waarde van je diploma.

De keuze voor het volgen van een opleiding van Beautypartner en Scheidegger is kiezen voor een unieke kwaliteitsopleiding in Nederland.

Je wilt gaan werken als verkoper cosmetica in een parfumerie, of de cosmetica afdeling in een luxe warenhuis.
Je vindt het dus leuk om producten te adviseren en te verkopen, die te maken hebben met de lichamelijke en uiterlijke verzorging van mensen. Je weet goed te luisteren naar de wensen van de klant en vertaald dit naar een deskundig advies. Je houding is klantgericht, sociaal, communicatief vaardig en flexibel. Serviceverlening heb je hoog in het vaandel staan.

De opleiding Verkoopmedewerker Parfumerie een zeer praktijkgerichte opleiding. De cosmeticabranche is volop in beweging en de opleiding Verkoopmedewerker Parfumerie speelt in op deze bewegingen en bereidt je vakkundig voor op een baan in een parfumerie.

Na het afronden van deze opleiding kun je eventueel doorstromen naar een opleiding op MBO-niveau 3 zoals ‘Zelfstandig Make-up Artist’ of ‘Vertegenwoordiger Cosmetica’.

Lees verder

Wil jij ambassadeur worden van een cosmeticabedrijf en hiervoor een vakgerichte opleiding volgen? Ambieer jij een afwisselende en uitdagende baan in een heel bijzondere branche?
Als vertegenwoordiger van een cosmeticabedrijf ga je naar parfumerieën, luxe warenhuizen en detaillisten om een cosmeticamerk te representeren.
Je verzorgt de inkoop en verkoop en probeert deze te stimuleren.
Je introduceert nieuwe producten en probeert de omzet aan te sturen.
Je bent klantgericht, sociaal en flexibel.

De opleiding Vertegenwoordiger Cosmetica biedt jou dan het perfecte diplomatraject. In deze MBO-opleiding word je opgeleid tot commercieel medewerker in de buitendienst met specialisatie cosmetica. Een unieke opleiding die alleen bij Beautypartner te volgen is!

Na voltooiing van deze opleiding kun je eventueel doorstromen naar een opleiding op MBO-niveau 4 zoals de opleiding Manager Cosmetica.

Lees verder

Altijd al gedroomd van het beroep van visagist? Wil jij ook van je creatieve kant je beroep maken? Werken voor een exclusief cosmetica merk? Kies dan voor de visagie opleiding Zelfstandig Make-up Artist van Beautypartner!

Als make-up artist ga je opdrachten uitvoeren op locatie voor commerciële klanten, denk hierbij bijvoorbeeld aan fotoshoots, televisie, film, reclame en evenementen. Je luistert naar de wensen van je opdrachtgever en voert deze naar behoren uit.
Je bent creatief, veelzijdig en klantgericht.

De opleiding Zelfstandig Make-up Artist helpt je op weg naar een succesvolle carrière als visagist.

Deze opleiding is absoluut bedoeld voor diegene die er echt hun beroep van willen maken. Om die reden garanderen wij kwaliteit en wordt er een visagie opleiding op hoog niveau gegeven. Jouw medestudenten zijn allemaal net zo enthousiast als jij, waardoor het tempo hoog is en de visagie opleiding vrij pittig.

Wil je een afwisselende en praktijkgerichte opleiding? De opleiding Zelfstandig Make-up Artist biedt jou dan het perfecte diplomatraject.
Na voltooiing van deze opleiding kun je eventueel besluiten om verder te gaan met een MBO-niveau 4 opleiding.

Lees verder

Wil jij manager worden en een eigen parfumerie of cosmeticawinkel gaan runnen en wil je op een professionele wijze instromen in de beauty- en cosmeticabranche? Kies dan voor de opleiding Manager Cosmetica!

In deze MBO-opleiding word je opgeleid tot filiaalmanager in de beauty- en cosmeticabranche. Als filiaal manager ben je verantwoordelijk voor de omzet en moet je de juiste keuzes maken met het beschikbare budget om een zo’n hoog mogelijke omzet te realiseren. Je coördineert de ontvangst en opslag van goederen, de afhandeling van verkooptransacties en de inrichting van de winkel.

Uiteraard draag je veel verantwoordelijkheid en stuur je het personeel van de winkel aan. Ook bewaak je het imago van je filiaal. Je bent zelfstandig, ambitieus en beschikt over een professionele instelling. Wil je een praktijkgerichte opleiding van hoog niveau?
De opleiding Manager Cosmetica biedt jou dan het perfecte diplomatraject.

Lees verder

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Eendrachtsweg 36
3012 LC Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
Fax: +31(0)10 417 7 418
E-mail: academy@beautypartner.nl