corner left-topcorner right-top

BEAUTYPARTNER®
Academy voor opleidingen, masterclasses en trainingen
corner left-bottomcorner right-bottom

Welkom bij Beautypartner Academy!

Bereik meer met de opleidingen en cursussen van Beautypartner

Altijd al gedroomd van een baan als Visagist? Een baan in de cosmetica of fashion?
Wil je gaan werken voor de bekende cosmeticamerken en fashion labels, of wil je de make-up van modellen, bruiden of presentatrices verzorgen? Volg dan een opleiding of cursus bij Beautypartner!


Praktijkgericht op hoog niveau

De opleidingen en cursussen van Beautypartner kenmerken zich door de grote praktijkgerichtheid en actualiteit. De diploma’s die je behaalt, staan hoog aangeschreven binnen onze branche en brengen je carrière in een stroomversnelling. Naast het feit, dat de docenten dagelijks met hun vak bezig zijn, is het niveau van de opleidingen en cursussen hoog en krijg je persoonlijke aandacht. De kans op een baan is vele malen groter, dan bij welke opleider uit de branche dan ook!

Persoonlijk

De opzet van het onderwijs bij Beautypartner is overzichtelijk en persoonlijk. Wij vinden het belangrijk dat jij je er thuis voelt. Hierdoor sta jij met jouw talenten centraal en ben je verzekerd van individuele aandacht. Dat komt de ontwikkeling van je technieken beslist ten goede. Jij bent en blijft eindverantwoordelijk voor je resultaten, maar met Beautypartner wordt de kans op succes wel heel erg groot!


Kleinschalig

Bij Beautypartner volg je lessen in een kleinschalige omgeving. Onze studenten hebben verschillende achtergronden, maar ze hebben één ding gemeen: ambitie. Dat komt terug in de cultuur op onze opleidingen: met plezier, toewijding en trots een hoogwaardige opleiding afronden.

Snel klaar voor je carrière!

Bij het vinden van je eerste baan in de door jou gekozen studierichting is relevante werkervaring nog wel eens een struikelblok. De opleidingen en cursussen van de Beautypartner Academy zijn sterk gericht op dat wat zich in de praktijk voordoet, dat geeft studenten van Beautypartner een voorsprong. Bij alles wat je leert, staat de praktijk centraal. Daardoor is het mogelijk de opleidingen en cursussen binnen een korte tijd af te ronden. Na afloop van de opleiding of cursus ontvang je een Beautypartner diploma, waarmee je direct aan de slag kunt!

Je kunt bij Beautypartner MBO opleidingen en cursussen volgen op het gebied van visagie, parfumerie, hairstyling en er zijn naast de opleidingen en cursussen ook diverse vakgerichte trainingen en masterclasses te volgen.

Beautypartner is ook een Intermediair

Beautypartner is in 2005 opgericht. Sindsdien is Beautypartner een gerenommeerde intermediair in de cosmeticabranche. Sinds 2008 verzorgt de Beautypartner Academy opleidingen en cursussen. Ons opleidingsaanbod sluit perfect aan bij wat de beauty- & cosmeticabranche vraagt. Als intermediair voorzien wij daarbij in de behoeften van de markt. Het op bekwame wijze opleiden en aanstellen van energieke professionals van ieder niveau op de juiste plek is waar bedrijven, studenten en werkzoekenden Beautypartner om waarderen.

Investeren in een opleiding of cursus van de Beautypartner Academy is investeren in een toekomst met uitzicht op een mooi carrièreperspectief! Veel visagisten en (reizend) cosmetica consultants, zijn al aan hun droombaan gekomen via Beautypartner. Wij bemiddelen in beauty vacatures van schoolverlater tot aan manager voor salons, parfumerieën, internationale cosmetica concerns en de diverse prestige merken.

Diploma’s behaald bij de Beautypartner Academy staan hoog aangeschreven binnen de beauty- en cosmeticabranche en laten je carrière volop bloeien.

Intermediair Opleidingen

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Eendrachtsweg 36
3012 LC Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
Fax: +31(0)10 417 7 418
E-mail: academy@beautypartner.nl