Toelatingstoets Maquillage Prestige

Om toegelaten te kunnen worden tot de gevorderden visagie cursus
Maquillage Prestige dien je je vaardigheid, enthousiasme en gedrevenheid te hebben laten zien in de cursus Maquillage Prestige.

Heb je deze niet gevolgd, maar wil je toch graag verder leren dan doe je, als je geen doorstromer bent vanuit de cursus Maquillage Professionnel of de MBO opleiding Zelfstandig Make-up Artist, eerst een toelatingstoets, te vergelijken met een colloquium doctum, oftewel een aanvullend examen.

De opdracht

Het niveau van deze cursus Maquillage Prestige is hoog en daarom dien je vooraf je kennis en kunde te hebben laten zien. Tijdens de toelatingtoets zul je een praktijkopdracht uitwerken. Je kunt deze opdracht vergelijken met een privé-examen. Onder toeziend oog van een docent-examinator werk je de opdracht uit en wordt er gelet op hygiëne, werkwijze, techniek en uiteraard wordt het uiteindelijke resultaat beoordeeld. Je hoort meteen daarna of je geslaagd bent en kunt starten met de cursus Maquillage Prestige.

Voor het met goed resultaat behalen van de toelating ontvang je een toelatingsbeschikking van Beautypartner.

Om je goed voor te kunnen bereiden op deze toelatingtoes krijg je, na aanmelding, van ons een opdracht toegezonden. Op deze manier sta je niet voor een verassing en weet je precies wat er van je verwacht wordt. Je kunt dus vooraf gaan oefenen voor je toelatingstoets om je kansen te vergroten.

Wij plannen in overleg met jou een datum en tijd in voor de toelatingstoets. Deze kan op elk gewenst moment plaatsvinden.


Start: In overleg, neem contact met ons op.
Aantal plaatsen: Niet van toepassing
Aangemeld: 0
Prijs: € 75,00

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Eendrachtsweg 36
3012 LC Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
Fax: +31(0)10 417 7 418
E-mail: academy@beautypartner.nl