Privélessen

Wanneer je heel erg graag een cursus of opleiding bij Beautypartner wilt volgen maar de reguliere tijden van de lessen niet goed passen in jouw schema, dan kun je privélessen volgen.
Je kunt een deel van een opleiding volgen, losse lessen of een gehele opleiding, het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat. In principe is elke cursus of opleiding die wij aanbieden ook privé te volgen.

Het volgen van privéles klinkt als een grotere investering, maar niets is minder waar.
Je betaalt hetzelfde bedrag als voor een klassikale opleiding. Enkel de duur van de opleiding en van de lessen wordt aangepast. Door de 1-op-1 werkmethodiek krijg je veel aandacht en sta je onder continue toezicht van een docent die er alleen voor jou is en precies weet wat jouw ambities zijn.

Op deze manier kun je in een korte tijd veel leren, en kan datgene worden aangepakt waar jij bij jou de meeste aandacht naartoe moet gaan.

Neem contact met ons op en vertel wat je wensen zijn, wat je wilt leren, wat je ambities zijn en hoe jouw privésituatie eruit ziet. Met al deze factoren zullen wij rekening houden bij het maken van een individueel opleidingsplan. Je ontvangt vervolgens van ons een overzicht met de te behandelen onderwerpen, een planning en een offerte. Je kunt vrijwel elk moment starten met privélessen.

Onze privélessen zijn op maat en in onderling overleg. Neem eerst even contact met ons op.
Eventueel lopende aanbiedingen zijn niet van toepassing op het uurtarief

Start: In overleg, neem contact met ons op.
Aantal plaatsen: Niet van toepassing
Aangemeld: 1
Prijs: € 65,00

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Eendrachtsweg 36
3012 LC Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
Fax: +31(0)10 417 7 418
E-mail: academy@beautypartner.nl