Overige mogelijkheden

Hier vind je een overzicht van onze overige mogelijkheden

Wanneer je heel erg graag een cursus of opleiding bij Beautypartner wilt volgen maar de reguliere tijden van de lessen niet goed passen in jouw schema, dan kun je privélessen volgen.
Je kunt een deel van een opleiding volgen, losse lessen of een gehele opleiding, het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat. In principe is elke cursus of opleiding die wij aanbieden ook privé te volgen.

Het volgen van privéles klinkt als een grotere investering, maar niets is minder waar.
Je betaalt hetzelfde bedrag als voor een klassikale opleiding. Enkel de duur van de opleiding en van de lessen wordt aangepast. Door de 1-op-1 werkmethodiek krijg je veel aandacht en sta je onder continue toezicht van een docent die er alleen voor jou is en precies weet wat jouw ambities zijn.

Op deze manier kun je in een korte tijd veel leren, en kan datgene worden aangepakt waar jij bij jou de meeste aandacht naartoe moet gaan.

Neem contact met ons op en vertel wat je wensen zijn, wat je wilt leren, wat je ambities zijn en hoe jouw privésituatie eruit ziet. Met al deze factoren zullen wij rekening houden bij het maken van een individueel opleidingsplan. Je ontvangt vervolgens van ons een overzicht met de te behandelen onderwerpen, een planning en een offerte. Je kunt vrijwel elk moment starten met privélessen.

Lees verder

Om toegelaten te kunnen worden tot de gevorderden visagie cursus
Maquillage Prestige dien je je vaardigheid, enthousiasme en gedrevenheid te hebben laten zien in de cursus Maquillage Prestige.

Heb je deze niet gevolgd, maar wil je toch graag verder leren dan doe je, als je geen doorstromer bent vanuit de cursus Maquillage Professionnel of de MBO opleiding Zelfstandig Make-up Artist, eerst een toelatingstoets, te vergelijken met een colloquium doctum, oftewel een aanvullend examen.

Lees verder

Wanneer je op zoek bent naar iemand die jouw make-up en kapsel kan verzorgen wil je eigenlijk maar één ding:
Een echte professional voor haar en make-up die aan huis komt zodat je zelf de deur niet uit hoeft!
Dan ben je bij Beautypartner aan het goede adres, want bij Beautypartner kun je profiteren van een service op hoog niveau, comfort en het gemak van een specialist in Bridalstyling die aan huis komt, waar dan ook! Bovendien staat er een solide organisatie achter deze specialist zodat je zonder stress kunt genieten van de momenten die jouw trouwdag zo bijzonder maken.

Specialist in Bridalstyling

Beautypartner is dé specialist op het gebied van bruidsmake-up en bruidskapsels. Dat komt omdat wij dit concept al jarenlang professioneel hebben kunnen ontwikkelen en onze vakgetrainde visagisten en haarstylisten steeds blijven trainen zodat zij zich uiterst vakbekwaam mogen noemen.

Een betrouwbare partner

Beautypartner staat voor kwaliteit , professionaliteit en deskundigheid. Wij zijn een betrouwbare partner voor de bruid die perfect gestylt wil worden. De bruid die haar ‘looks’ op die heel bijzondere dag niet aan het toeval wil overlaten. De bruid die er zich van bewust is dat alleen een specialist weet waar het om gaat. Namelijk jezelf blijven, maar op je aller-mooist! Deze bruid kiest voor de service van Beautypartner.

Je eigen vaste professional!

Je krijgt bij Beautypartner een eigen specialiste die jou helemaal vertrouwd maakt met jouw make-up en kapsel.
Zij zal jou van dienst zijn op een door jou gewenste locatie op de trouwdag maar ook vooraf tijdens de Try-out.

Door onze grootschaligheid kunnen wij vrijwel altijd, ook op korte termijn, onze planning afronden. Indien noodzakelijk leveren wij "back-up" specialisten waardoor je verzekerd bent van onze service op deze belangrijke dag.

Daarnaast kunnen wij natuurlijk ook jouw gasten, bruidsmeisjes en zelfs de bruidegom perfect stylen! Al onze specialisten zijn gediplomeerd en je bent daarom verzekerd van de beste vakmensen.

Neem contact met ons op indien je gebruik wenst te maken van onze Bridalstyling service

Lees verder

Voor sommige studenten is een examen erg stressvol waardoor de kansen om te slagen met een reguliere examen lager ligger dan gemiddeld.
Voor deze studenten biedt Beautypartner speciale mogelijkheden om examen te doen.

Als jij ernstige examenvrees hebt of dyslectiesch bent dan biedt Beautypartner jou de mogelijkheid om mondeling examen af te laten nemen. Dit gaat in overleg met jouw docent.

Lees verder

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Eendrachtsweg 36
3012 LC Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
Fax: +31(0)10 417 7 418
E-mail: academy@beautypartner.nl