corner left-topcorner right-top


BEAUTYPARTNER®
Visagie opleiding Maquillage Professionnel
corner left-bottomcorner right-bottom

Maquillage Professionnel - visagie

Een visagie opleiding van hoog niveau.

Altijd al gedroomd van het beroep van visagist?
Wil jij ook van je creatieve kant je beroep maken? Werken voor een exclusief cosmetica merk?

Kies dan voor een visagie opleiding Maquillage Professionnel van Beautypartner!

MAC Pro for students

Toekomstige studenten van Beautypartner kunnen exclusieve Masterclasses van MAC PRO volgen waarbij gewerkt wordt met MAC Cosmetics producten. Bij het boeken van onze visagie opleiding Maquillage Professionnel ontvang je gratis een MAC Student Pro Card en profiteer je van exclusieve kortingen, privilege tot bijwonen van Studentlab by MAC Pro én een visagie gastles van international key make-up artist Ines Borgonjon van MAC Cosmetics.

 • Voor wie?

  De visagie opleiding Maquillage Professionnel is bedoeld voor iedereen die zich wil bekwamen in het professioneel aanbrengen en toepassen van diverse soorten decoratieve make-up. In deze professionele en praktijkgerichte opleiding leer je alle facetten van het vak beheersen. Als beginner start je met de opleiding Maquillage Professionnel. Na voltooiing van de opleiding Maquillage Professionnel kun je besluiten om verder te gaan met de gevorderde visagie opleiding Maquillage Prestige. De docent zal je hierin adviseren.

  Wat leer je?

  Je leert hoe je vakkundig een make-up aanbrengt en een gezicht te analyseren door te kijken naar de structuur van de beenderen. Je leert shapen en higlighten, corrigeren van (oog)vormen, diverse periodemake-ups, fotografiemake-up, seniorlady-, dag-, bruids-, avond,- glamourmake-up en nog veel meer te creëren!

 • Beroepsmogelijkheden

  Na het behalen van het diploma (certificate) kun je wellicht meteen al aan de slag; bruiden stylen, met fotografen en modellenbureaus gaan werken of voor één van de vele opdrachtgevers van Beautypartner!

  Tijdens de visagie opleiding wordt er voornamelijk gewerkt met de make-up producten van het bekende cosmetica merk M.A.C. De visagie koffer en professionele penselenset krijg je er uiteraard ook bij! Tijdens je bezoek aan een van onze opendagen kun je de koffer en het visagie pakket bekijken.

  Beautypartner streeft ernaar een zo hoog mogelijke kwaliteit scholing te bieden en heeft daarmee als doel om de student zo snel mogelijk als professional te kunnen laten starten. Om deze reden wordt er geïnvesteerd in duurdere kwaliteitsproducten. De student kan immers bij afronding van (en enkele toppers al tijdens) de opleiding direct aan de slag.

 • Inhoud pakket*

  Het pakket van de opleiding Maquillage Professionnel bevat o.a. een professionele visagistekoffer, eye make-up remover, cleansing milk, cleansing lotion van Collistar, blush, brushcleaner, een concealer Box, eye Brow pencil's, kohlpotlood, diverse foundation's van M.A.C., een kapmatel, lip pencil's, lipgloss, liquid eyeliner, mineralize skinfinish poeders, een oogschaduw palet, een zeer professionele penselen set met etui, een poederdons, diverse eyeshadow's, mascara, een puntenslijper, select sheer loose poudre, een spatel, wimperkammetje, wimperkruller, wimperlijm, duo Wimpers en wimperstukjes.

  Het pakket van de visagie opleiding Maquillage Professionnel heeft een waarde van ruim EUR 1099,- maar omdat Beautypartner met korting inkoopt en jou in dit voordeel meenemen betaal jij EUR 609,-. Deze koffer met pakket is niet los aan te schaffen. Deze is enkel te verkrijgen wanneer je je inschrijft voor deze opleiding.

  *Onder voorbehoud van wijzigingen.
 • Privileges

  Als je een visagie opleiding bij Beautypartner volgt word je ook uitgenodigd voor exclusieve M.A.C. trainingen en masterclasses in de M.A.C. Pro Store!

  Korting bij M.A.C. via Beautypartner!*

  Studenten van Beautypartner ontvangen een korting bij de M.A.C. pro store op hun inkopen.

  Voorwaarden

  Je registreert je in de M.A.C. Pro store, je dient je inschrijving aan de Beautypartner Academy te overleggen. Je krijgt vervolgens een M.A.C. Pro pas en betaald hiervoor eenmalig EUR25,- Je krijgt dan op al jouw toekomstige aankopen 20% korting.

  *Onder voorbehoud van wijzigingen.

  Aan het einde van de opleiding volgt een examen waarbij je je eigen ‘meesterwerk’ aflevert. Tijdens dit examen worden foto’s gemaakt.

 • Toelatingseisen

  Voor deze opleiding gelden geen specifieke eisen. Inzet en motivatie zijn een must.

  Bijzonderheden

  De prijs van deze opleiding is inclusief visagie pakket. Je dient elke les een model mee te brengen. De opleiding bestaat uit 20 bijeenkomsten.

  Klik onderaan op details voor meer informatie en de lesagenda

Start: In overleg, neem contact met ons op.
Aantal plaatsen: 10
Aangemeld: 0
Beschikbaar: 10
Prijs: € 2.349,00
info

Veelgestelde vragen

Is het verplicht jullie materialen aan te schaffen?

De koffers met producten en materialen (hairstyling en visagiekoffer) zijn verplicht.
Dit om ervoor te zorgen dat er gewerkt wordt met degelijke, goede producten en materialen. Dit vinden wij enorm belangrijk en daarom stellen wij het kopen van de koffer verplicht.
Het is niet mogelijk om maar een aantal dingen uit de koffer via ons te bestellen.

Het lijkt mij onmogelijk om voor elke les een model te vinden, hoe doe ik dat?

Natuurlijk is het niet onmogelijk een model te vinden!
Er bestaan diverse sites waar je meiden kunt contacten welke heel graag model willen zijn! Wij van Beautypartner vinden het enorm leerzaam wanneer je een model zoekt via internet, omdat je na het afronden van je opleiding ook in aanraking zal komen met voor jou onbekende mensen.

Wanneer weet ik het rooster voor de cursus die ik wil gaan volgen?

Beautypartner gaat niet mee in de (regionale) vakantieperiodes.
Wanneer je dus elke donderdag les hebt en de cursus bestaat uit 20 lessen dan kun je precies uittellen welke dagen je les hebt en wanneer je examen plaats zal vinden.
Beautypartner behoudt zich het recht voor het lesrooster te wijzigen. Wijzigingen zullen aan de betrokken studenten zo spoedig mogelijk kenbaar worden gemaakt.

Kan ik lessen inhalen wanneer ik een les moet missen wegens omstandigheden?

Heb je een les gemist, dan kun je deze inhalen op een nader overeen te komen datum.
Je boekt dan een privé les. Hieraan zijn kosten verbonden.

Als ik een cursus volg, hebben we dan ook vakantie zoals de mei vakantie?

Nee, er zijn geen vakanties ingepland omdat de vakantie periodes per regio verschillend zijn en we studenten hebben uit heel Nederland.
Onze cursussen starten het hele jaar door hiermee moet je dus rekening houden voordat je je inschrijft.

Is het mogelijk een keertje mee te kijken in de les?

Enkel op de geplande open dagen is het mogelijk een kijkje te nemen bij ons.
Hierbij wordt er zoveel informatie gegeven en kun je alles vragen zodat het hele concept duidelijk is voordat je aan de cursus begint.
Op de website kun je de data voor de open dagen terugvinden.

Kan ik een rondleiding krijgen bij Beautypartner?

Elk jaar is er genoeg gelegenheid om onze open dagen te bezoeken.

Wanneer mag ik de gevorderde visagie cursus Maquillage Prestige volgen?

Je dient je vaardigheid, enthousiasme en gedrevenheid te hebben laten zien in de visagie cursus Maquillage Professionnel alvorens je kunt doorstromen naar de gevorderden visagie cursus Maquillage Prestige.
Cursisten van andere opleiders dienen eerst een toelatingstoets te doen alvorens zij kunnen instromen in de gevorderden visagie cursus Maquillage Prestige van Beautypartner.
Wil je deze toets doen, neem dan contact met ons op.

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Eendrachtsweg 36
3012 LC Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
Fax: +31(0)10 417 7 418
E-mail: academy@beautypartner.nl