corner left-topcorner right-top
BEAUTYPARTNER®
Onze Academy
corner left-bottomcorner right-bottom

Over onze Academy

Opgeleid worden op een chique locatie?

Beautypartner beschikt over een prachtige locatie in het centrum van Rotterdam. Onze locatie straalt precies datgene uit waarvoor wij staan: ambitie, toewijding en succes!

Dit monumentale, gemoderniseerde pand uit 1870, waarbij de authentieke details en sfeer bewaard zijn gebleven, is in 2008 door ons betrokken. Zowel het exterieur als het interieur zijn vervolgens smaakvol gestyled. Op deze prachtige locatie zul jij straks jouw opleiding, cursus, training of masterclass gaan volgen!

De Eendrachtsweg is één van de weinig overgebleven historische straten in de Rotterdamse wijk “Cool”. De wijk maakt integraal deel uit van het Rotterdamse stadscentrum.

De Eendrachtsweg ontstond als gevolg van een Waterproject uit de 19e eeuw om de stad Rotterdam van schoon oppervlaktewater te voorzien. De singels werden aangekleed door de landschapsarchitecten en vormden een aantrekkelijke woonomgeving voor de bovenlaag van de Rotterdamse bevolking.
Gelegen tegenover de imposante Westersingel is dit pand aan de Eendrachtsweg een locatie ‘op stand’.


We zijn trots op onze mooie locatie.
Mensen werken en studeren hier dan ook met veel plezier!

Interieur

Er is veel aandacht besteedt aan de uitstraling van het interieur. De inrichting is sfeervol en consequent in de zelfde stijl doorgevoerd.
Dit is geheel in de uitstraling van het pand gedaan waardoor er een harmonieus geheel is ontstaan. Het gehele pand bestaat uit 5 etages.

 • Lounge Room

  De Lounge Room is onze ‘kantine/aula’.
  In de Lounge Room kan je plaatsnemen op de grote bank of op een van de andere zitplaatsen zoals de hockers of vensterbank.

  Deze kamer wordt gebruikt voor ontvangst en verzameling van groepen en voor de pauzes. De kamer sluit middels en-suite deuren aan op het theorielokaal, maar heeft ook een separate deur naar de hal.

  In de Lounge Room is een koffiehoek aanwezig en een PC met flatscreen, uiteraard voorzien van audio.

 • Theorielokaal

  Het Theorielokaal sluit middels en-suite deuren aan op de Lounge Room maar is tevens via een separate deur te bereiken vanaf de hal.
  De presentatieruimte beschikt over openslaande deuren naar een zeer groot balkon met uitzicht op de goed onderhouden tuin en in de lente de prachtige Magnolia boom.

  Deze ruimte is ca. 40m2. Er zijn 7 tafels aanwezig welke in klassikale opstelling plaats bieden aan 12 plaatsen.
  In een andere opstelling biedt deze ruimte plaats aan 18 studenten. De zwart velours beklede stoelen bieden stijlvol zitcomfort. In de deze ruimte worden de lessen ondersteund middels digitale presentaties. Hiervoor is een PC en flatscreen aanwezig voorzien van audio en internet.

 • Praktijklokaal

  Het praktijklokaal beslaat ca. 70m2. Deze ruimte is voorzien van 10 werkplekken met professionele visagie- & hairstylingstoelen, stijlvol uitgevoerd in wit sky.
  Deze comfortabele stoelen zijn middels een pomp in hoogte verstelbaar. Elke werkplek heeft een voetensteun, een praktische, verrijdbare werkkast met diverse lades, een grote spiegel met verlichting en meerdere stopcontacten.

  In het praktijklokaal is een kitchenette aanwezig en worden de lessen in dit lokaal ondersteund middels een digitale presentatie. Hiervoor is er een PC met flatscreen aanwezig en voorzien van audio en internet.

 • Zolderetage

  De zolderetage beslaat de gehele oppervlakte van het pand. Het pand heeft een schuin aflopend dak.
  De bruikbare ruimte komt hierdoor op ca. 65m2. De zolderetage heeft 10 tafels en hierdoor is er in klassikale opstelling ruimte voor 20 studenten. De zwart velours beklede stoelen bieden stijlvol zitcomfort.

  Ook in dit lokaal worden de lessen ondersteund middels een digitale presentatie. Hiervoor is er een PC met flatscreen aanwezig voorzien van audio en internet.

Koffie en thee

In de Lounge Room staat een koffieautomaat met o.a. koffie van Douwe Egberts en overige koffie/thee benodigdheden. Deze dranken worden je kosteloos aangeboden.

Bereikbaarheid

De locatie aan de Eendrachtsweg 36 is prima te bereiken met het openbaarvervoer, maar ook met eigen vervoer.

Parkeren kan in de straat (betaald parkeren met Chipknip) of in de nabij gelegen parkeergarage aan de Hartmansstraat. Dit is ca. 3 minuten lopen.

Ook is het mogelijk om een simpele route in ca. 15 minuten te wandelen vanaf het Rotterdam Centraal Station. Er is een tramhalte precies voor de deur en een bushalte 30 meter verder.
Contact informatie

BEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Eendrachtsweg 36
3012 LC Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
Fax: +31(0)10 417 7 418
E-mail: academy@beautypartner.nl