corner left-topcorner right-top

BEAUTYPARTNER®
Masterclass by Lindasteph
corner left-bottomcorner right-bottom

Smokey Eyes by Lindasteph

Donker en mysterieus zijn de kenmerken voor mooie smokey eyes. Door de jaren heen is het een erg populaire look om een statement mee te maken en je ogen mooi te doen opvallen. Denk maar aan de beroemde smokey eyes van Elizabeth Taylor als Cleopatra en de vele Celebs die de moderne smokey eye look dragen op de red carpet zoals Penelope Cruz, Angelina Jolie en Mila Kunis.
De basis bij het creëren van Smokey eyes is absoluut het belangrijkste, dit zal je uitgebreid aangeleerd krijgen zodat je hierna alle kanten op kan met jouw eigen toevoegingen/ ideeën.
Tijdens de Masterclass krijg je twee typen smokey eyes te zien, namelijke een lichte smokey eye, geschikt voor allerlei gelegenheden en een extremere variant die in het bijzonder erg geschikt is voor fotoshoots / fashion shows.

Smokey Eyes by Lindasteph

De masterclass duurt 3 uur, waarbij jullie na een korte introductie met een hapje en een drankje een ‘live’ tutorial zullen krijgen waarbij ik stap voor stap een complete look met jullie deel.
Uiteraard hebben jullie dan ruim de gelegenheid om mij tussendoor vragen te stellen.

Bij voltooiing van de inschrijving wordt een lijst verstuurd met alle handige benodigdheden voor deze workshop, mocht je een model nodig hebben dan kun je die zelf meenemen.
Na afloop krijgen jullie een Certificaat uitgereikt.


Start: In overleg, neem contact met ons op.
Aantal plaatsen: Niet van toepassing
Aangemeld: 0
Prijs: € 225,00

Lindasteph op InstagramBEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Eendrachtsweg 36
3012 LC Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
Fax: +31(0)10 417 7 418
E-mail: academy@beautypartner.nl