corner left-topcorner right-top

BEAUTYPARTNER®
Masterclass by Lindasteph
corner left-bottomcorner right-bottom

Indiase Bruidsmake-up by Lindasteph

Indiase make-up stylen zie je tegenwoordig steeds vaker in het dagelijkse straatbeeld voorbijkomen en ook met fotoshoots is het veel gevraagd. Er is geen twijfel over mogelijk dat het tijdloos en mateloos populair is en zal blijven.
Omdat de bruid met Indiase roots vaak erg gehecht is aan haar cultuur verwacht ze ook van haar make-up artist dat deze de juiste technieken beheerst om een traditionele Indian Bridal look te creëren.
Doordat Linda al jaren met Hindoestaanse klanten werkt weet zij hierdoor alles over de meest voorkomende huidtypen en behoeftes. Je zal tips en tricks krijgen om de getinte huid te laten stralen op de grote dag en om haar ogen prachtig te laten opvallen.
Omdat het bij Indiase ( en veel andere culturen ) gebruik is om een bruiloft meerdere dagen te vieren zal ik een ‘soft’ en een ‘bold’ Bridal look laten zien. Op deze manier ben je verzekerd dat je in overleg met jouw klant de perfecte look voor de gelegenheid waar kan maken.

Indiase Bruidsmake-up by Lindasteph

De masterclass duurt 3 uur, waarbij jullie na een korte introductie met een hapje en een drankje een ‘live’ tutorial zullen krijgen waarbij ik stap voor stap een complete look met jullie deel.
Uiteraard hebben jullie dan ruim de gelegenheid om mij tussendoor vragen te stellen.

Bij voltooiing van de inschrijving wordt een lijst verstuurd met alle handige benodigdheden voor deze workshop, mocht je een model nodig hebben dan kun je die zelf meenemen.
Na afloop krijgen jullie een Certificaat uitgereikt.


Start: In overleg, neem contact met ons op.
Aantal plaatsen: Niet van toepassing
Aangemeld: 0
Prijs: € 225,00

Lindasteph op InstagramBEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Eendrachtsweg 36
3012 LC Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
Fax: +31(0)10 417 7 418
E-mail: academy@beautypartner.nl