corner left-topcorner right-top

BEAUTYPARTNER®
Masterclass by Lindasteph
corner left-bottomcorner right-bottom

Highlight & Contour by Lindasteph

Een hot item in de make-up wereld op dit moment. Natuurlijk bestaan deze technieken al jaren maar zien we de laatste tijd dat Highlight en Contour een echte trend is geworden. Mede dankzij de Kardashians en andere celebs die vrijwel dagelijks gebruik maken van deze technieken.
In het kort is het is een techniek van licht en schaduw aanbrengen om voordelige gezichtskenmerken te laten opvallen en andere kenmerken meer te verdoezelen of meer symmetrisch te laten lijken.
Het is een vorm van maquillage wat zeker wat oefening nodig heeft voor je het kan perfectioneren. Er zijn verschillende stijlen en manieren om dit uit te voeren, wel zijn er een aantal basis handleidingen voor de perfecte Highlight en Contour look. Deze zullen deze besproken en getoond worden zodat je zelf up to date bent van de huidige trend en ook weet hoe je het aan kan brengen bij jouw klanten/ bij jezelf.
Leer tijdens deze Masterclass hoe je een flawless camera- ready gezicht creëert.

Highlight & Contour by Lindasteph

De masterclass duurt 3 uur, waarbij jullie na een korte introductie met een hapje en een drankje een ‘live’ tutorial zullen krijgen waarbij ik stap voor stap een complete look met jullie deel.
Uiteraard hebben jullie dan ruim de gelegenheid om mij tussendoor vragen te stellen.

Bij voltooiing van de inschrijving wordt een lijst verstuurd met alle handige benodigdheden voor deze workshop, mocht je een model nodig hebben dan kun je die zelf meenemen.
Na afloop krijgen jullie een Certificaat uitgereikt.


Start: In overleg, neem contact met ons op.
Aantal plaatsen: Niet van toepassing
Aangemeld: 0
Prijs: € 225,00

Lindasteph op InstagramBEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Eendrachtsweg 36
3012 LC Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
Fax: +31(0)10 417 7 418
E-mail: academy@beautypartner.nl