corner left-topcorner right-top

BEAUTYPARTNER®
Masterclass by Lindasteph
corner left-bottomcorner right-bottom

Brows & Eyeliner by Lindasteph

Wenkbrauwen kunnen je gezicht en uitstraling enorm beïnvloeden, leer om perfect gemodelleerde brows te creëren op verschillende manieren zodat je aan de wensen kan voldoen van je diverse klanten én van jezelf.
Er zijn zoveel verschillende eyeliner stijlen maar zodra je de basis techniek van een strakke liner onder de knie hebt zal je zien dat het vanuit dat punt steeds gemakkelijker zal worden. Je zal opnieuw verschillende manier te zien krijgen waarop je eyeliner kan aanbrengen wat wisselende effecten heeft op het oog en de algemene uitstraling van je look.
Wanneer je deze twee beauty essentials onder de knie hebt , heb je zonder twijfel een prachtige basis voor elke make-up die je maar kan verzinnen.

Brows & Eyeliner by Lindasteph

De masterclass duurt 3 uur, waarbij jullie na een korte introductie met een hapje en een drankje een ‘live’ tutorial zullen krijgen waarbij ik stap voor stap een complete look met jullie deel.
Uiteraard hebben jullie dan ruim de gelegenheid om mij tussendoor vragen te stellen.

Bij voltooiing van de inschrijving wordt een lijst verstuurd met alle handige benodigdheden voor deze workshop, mocht je een model nodig hebben dan kun je die zelf meenemen.
Na afloop krijgen jullie een Certificaat uitgereikt.


Start: In overleg, neem contact met ons op.
Aantal plaatsen: Niet van toepassing
Aangemeld: 0
Prijs: € 225,00

Lindasteph op InstagramBEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Eendrachtsweg 36
3012 LC Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
Fax: +31(0)10 417 7 418
E-mail: academy@beautypartner.nl