corner left-topcorner right-top

BEAUTYPARTNER®
Masterclass by Lindasteph
corner left-bottomcorner right-bottom

Masterclass by Lindasteph

Wellicht kennen velen mij al als ‘Lindasteph’ op Instagram of Facebook waar ik diverse en inspirationele looks op deel.

Op 25 oktober 2014 gaf ik mijn eerste make up masterclass in Nederland!
Vanwege een enorme vraag van mijn volgers op social media ben ik op zoek gegaan naar een geschikte locatie om dit te kunnen realiseren. Al gauw kwam ik uit bij Beautypartner!
Een erg leuk bedrijf wat een goede naam heeft in de cosmetica branche met de perfecte ruimte om workshops te kunnen aanbieden.
Bekijk ook deze artikelen

De Masterclass Party Look by Lindasteph is een hands-on masterclass waarbij je de technieken leert om een perfecte basis en Party make-up look te creëren.

Dit is uiteraard met het oog op de feestdagen, maar is voor andere feestjes / evenementen ook erg geschikt.
Hierbij ligt de focus vooral op de oog make-up.

Lees verder

De masterclass duurt 3 uur, waarbij jullie na een korte introductie met een hapje en een drankje een ‘live’ tutorial zullen krijgen waarbij ik stap voor stap een complete look met jullie deel.
Uiteraard hebben jullie dan ruim de gelegenheid om mij tussendoor vragen te stellen.

Lees verder

Een bruiloft is vaak de beste reden om er de gehele dag fantastisch uit te zien als bruid.
Belangrijk is dat de bruid zelf weinig tot geen omkijken heeft naar haar make-up op deze dag zodat zij volledig kan genieten.

Bij deze Masterclass leer je om een long lasting, soft en glowing bruids make- up aan te brengen voor de westerse bruid. Dit houdt in een mooie en zo natuurlijk mogelijke huid als basis, met mooie gevormde wenkbrauwen, soft en sweet oogmake-up waardoor haar ogen nog stralender en groter zullen lijken, natuurlijk ogende maar vollere longlasting lippen en uiteraard ‘blushing’ wangen met mooie highlight op de juiste plaatsen.

De bruid in kwestie kan hierdoor met mooie herinneringen terugkijken op de belangrijkste dag van haar leven.

Lees verder

Indiase make-up stylen zie je tegenwoordig steeds vaker in het dagelijkse straatbeeld voorbijkomen en ook met fotoshoots is het veel gevraagd. Er is geen twijfel over mogelijk dat het tijdloos en mateloos populair is en zal blijven.
Omdat de bruid met Indiase roots vaak erg gehecht is aan haar cultuur verwacht ze ook van haar make-up artist dat deze de juiste technieken beheerst om een traditionele Indian Bridal look te creëren.
Doordat Linda al jaren met Hindoestaanse klanten werkt weet zij hierdoor alles over de meest voorkomende huidtypen en behoeftes. Je zal tips en tricks krijgen om de getinte huid te laten stralen op de grote dag en om haar ogen prachtig te laten opvallen.
Omdat het bij Indiase ( en veel andere culturen ) gebruik is om een bruiloft meerdere dagen te vieren zal ik een ‘soft’ en een ‘bold’ Bridal look laten zien. Op deze manier ben je verzekerd dat je in overleg met jouw klant de perfecte look voor de gelegenheid waar kan maken.

Lees verder

Wenkbrauwen kunnen je gezicht en uitstraling enorm beïnvloeden, leer om perfect gemodelleerde brows te creëren op verschillende manieren zodat je aan de wensen kan voldoen van je diverse klanten én van jezelf.
Er zijn zoveel verschillende eyeliner stijlen maar zodra je de basis techniek van een strakke liner onder de knie hebt zal je zien dat het vanuit dat punt steeds gemakkelijker zal worden. Je zal opnieuw verschillende manier te zien krijgen waarop je eyeliner kan aanbrengen wat wisselende effecten heeft op het oog en de algemene uitstraling van je look.
Wanneer je deze twee beauty essentials onder de knie hebt , heb je zonder twijfel een prachtige basis voor elke make-up die je maar kan verzinnen.

Lees verder

Een hot item in de make-up wereld op dit moment. Natuurlijk bestaan deze technieken al jaren maar zien we de laatste tijd dat Highlight en Contour een echte trend is geworden. Mede dankzij de Kardashians en andere celebs die vrijwel dagelijks gebruik maken van deze technieken.
In het kort is het is een techniek van licht en schaduw aanbrengen om voordelige gezichtskenmerken te laten opvallen en andere kenmerken meer te verdoezelen of meer symmetrisch te laten lijken.
Het is een vorm van maquillage wat zeker wat oefening nodig heeft voor je het kan perfectioneren. Er zijn verschillende stijlen en manieren om dit uit te voeren, wel zijn er een aantal basis handleidingen voor de perfecte Highlight en Contour look. Deze zullen deze besproken en getoond worden zodat je zelf up to date bent van de huidige trend en ook weet hoe je het aan kan brengen bij jouw klanten/ bij jezelf.
Leer tijdens deze Masterclass hoe je een flawless camera- ready gezicht creëert.

Lees verder

Altijd al gefascineerd geweest door de aparte en mysterieuze stijl van Arabische make-up, maar weet je niet hoe je deze technieken toepast?
Geef je dan op voor de workshop Arabic eyes, waarbij je twee verschillende populaire oog looks zal leren.

Deze technieken kun je op jezelf toepassen voor feestjes of nieuw aanbieden bij klanten als je deze specifieke stijl nog niet beheerst.

Lees verder

Donker en mysterieus zijn de kenmerken voor mooie smokey eyes. Door de jaren heen is het een erg populaire look om een statement mee te maken en je ogen mooi te doen opvallen. Denk maar aan de beroemde smokey eyes van Elizabeth Taylor als Cleopatra en de vele Celebs die de moderne smokey eye look dragen op de red carpet zoals Penelope Cruz, Angelina Jolie en Mila Kunis.
De basis bij het creëren van Smokey eyes is absoluut het belangrijkste, dit zal je uitgebreid aangeleerd krijgen zodat je hierna alle kanten op kan met jouw eigen toevoegingen/ ideeën.
Tijdens de Masterclass krijg je twee typen smokey eyes te zien, namelijke een lichte smokey eye, geschikt voor allerlei gelegenheden en een extremere variant die in het bijzonder erg geschikt is voor fotoshoots / fashion shows.

Lees verder

Lindasteph op InstagramBEAUTYPARTNER

Professionals in Beauty

BP

 Contact gegevens

Landelijk hoofdkantoor:

BEAUTYPARTNER B.V.
Eendrachtsweg 36
3012 LC Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 417 7 417
Fax: +31(0)10 417 7 418
E-mail: academy@beautypartner.nl